Lumini centar širi ponudu brendova

Varaždinski trgovački centar Lumini na proljeće iduće godine planira proširiti ponudu otvaranjem trgovina renomiranih brendova kao što su C&A, Deichmann, New Yorker, Benetton, s.Oliver i Europa 92, dok će svoje prve trgovine u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske otvoriti H&M, Next, Sport Vision i UPIM, priopćeno je iz tog centra.

Shopping centar Lumini projekt je norveškog investitora, tvrtke EELD/Verdispar, te se nalazi na glavnom, južnom ulazu u grad Varaždin iz smjera Zagreba, na području poduzetničke zone Kneginec. Iz centra ističu kako je riječ o lokaciji kojoj izravno gravitira oko 400.000 hrvatskih građana te je lako i brzo dostupna i iz susjednih zemalja Slovenije i Mađarske.

“Iznimno nam je zadovoljstvo službeno najaviti svečana proljetna otvorenja svjetski poznatih brendova u shopping centru Lumini, od kojih neki prvi put otvaraju vrata u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske. Osim toga, pripremamo niz iznenađenja za posjetitelje u povodu otvorenja te ih očekujemo u velikom broju kako bi s nama proveli nikad uzbudljivije proljeće u Lumini centru”, izjavio je tim povodom Eirik Forthun, predsjednik Uprave EELD-a.

Ovom prilikom predstavljena je i nova menadžerica shopping centra Lumini Željka Božanović koja je dodatno istaknula veliku važnost novih otvorenja kazavši kako se najavljenim dolaskom poznatih brendova Lumini iznova potvrđuje kao prvi regionalni trgovački centar treće generacije na području sjeverozapadne Hrvatske koji svojim posjetiteljima može ponuditi najbolje sadržaje.

“Uvjereni smo da će stanovnici Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije pronaći zadovoljstvo te uživati u vrhunskoj ponudi novih brendova i zabavnim sadržajima”, naglasila je nova menadžerica centra.

Trgovački i zabavni centar Lumini prostire se na jednoj etaži na ukupno 26.000 m² prodajne površine te raspolaže s parkiralištem od 1360 mjesta.

Prethodni članakPredstavljanje Podravke u Europskom parlamentu
Sljedeći članakNutella – simbol globalizacije