MM-likićiMakromikro grupa, kao jedna od vodećih kompanija na domaćem tržištu u segmentu prodaje informatičke opreme i uredskog materijala, predstavila je novu, modernu internet trgovinu MMG webshop i redizajniranu web stranicu na adresi www.makromikrogrupa.hr.

MMG webshop namijenjen je maloprodajnim i veleprodajnim kupcima i uključuje čak 10 000 proizvoda iz raznih kategorija, poput računala i računalnih komponenti, potrošačke elektronike, potrošnog materijala za pisače i uredskog materijala.

U želji da kupcima konstantno ponudi nove i atraktivne proizvode Makromikro grupa je nedavno svoj asortiman proširila posebno atraktivnim proizvodima kao što su dronovi, roboti-igračke, alarmni sustavi.

Zahvaljujući najmodernijoj platformi na kojoj je temeljen, novi će webshop omogućiti kupcima da jednostavno i brzo dođu do informacija o željenim proizvodima i obave kupnju, a pritom će im na raspolaganju biti napredna korisnička podrška što uključuje i live chat, komunikaciju uživo u realnom vremenu.

“MMG webshop osmišljen je s ključnim ciljem da kupcima maksimalno olakša kompletan proces narudžbe i kupovine, a da pritom uvijek, pravovremeno dobiju informaciju o samim proizvodima i njihovoj dostupnosti. Vjerujemo kako ćemo zahvaljujući širini našeg asortimana, konkurentnim cijenama i dodatnim pogodnostima na ovaj način privući brojne nove kupce, a našim postojećim kupcima omogućiti da na moderan, jednostavan i lak način obave kupnju”, naglasio je predsjednik uprave Makromikro grupe Ivan Šokec.

Dizajn nove web stranice posebno je prilagođen prikazu na pametnim telefonima i tablet računalima, a sve posjetitelje i potencijalne kupce očekuju brojne pogodnosti, stalne promocije i akcije, a u vrlo skoroj budućnosti i mogućnosti grupne kupovine, te posebne nagrade za vjernost u obliku bonova i kupona.

MMG webshopNezaobilazan dio nove web stranice je i tehnološki blog na kojem će posjetitelji moći pročitati razne zanimljivosti iz IT svijeta, te vidjeti najave i opise novih proizvoda. Implementacijom najnaprednijeg sustava za plaćanje Corvus Pay omogućeno je pouzdano i sigurno plaćanje kreditnim karticama, a kupci mogu svoje narudžbe platiti i putem internet bankarstva ili pak pouzećem po prispijeću pošiljke. Osigurana je brza i pouzdana dostava na području cijele Hrvatske.

Posebna pozornost poklonjena je iscrpnoj, preciznoj i atraktivnoj prezentaciji proizvoda. Za svaki proizvod dostupan je detaljan opis uz preciznu tehničku specifikaciju i odgovarajuću fotografiju, a u budućnosti će se prezentacija novih proizvoda vizualno poboljšati dodatnim fotografijama i informativnim video isječcima.

Prigodno, prilikom predstavljanja novog webshopa, Makromikro grupa osmislila je nagradni natječaj MMG Jurilica na svojoj Facebook stranici. Svi oni koji posjete Facebook stranicu Makromikro grupe moći će se putem interaktivne igre dobro zabaviti i pritom osvojiti iznimno vrijedne nagrade kao što su prijenosno računalo, višefunkcijski pisač, auto na daljinsko upravljanje.