Svi poduzetnici, obrtnici i vlasnici samostalnih djelatnosti koji žele ispričati priču o tome kako su stvorili dodanu vrijednost ili doprinijeli lokalnoj zajednici mogu se prijaviti za sudjelovanje u projektu Metroa “Zvijezda zajednice”. Priče o tome kako su pomogli sugrađanima, lokalni poduzetnici mogu prijaviti na web stranici Metro-cc.hr od 14. travnja do 8. lipnja 2014., priopćeno je iz ovog trgovačkog lanca.

Metro je povodom proslave 50. godina poslovanja Metro grupe odlučio nagraditi društveno koristan angažman obrtnika i poduzetnika u lokalnoj zajednici. Deset priča koje osvoje najviše glasova publike ući će u uži izbor, a pobjednika među njima odabrat će žiri. Pobjednik će biti proglašen u listopadu 2014. godine na svečanom prijemu, a osvojit će nagradu u vrijednosti od 50.000 kuna za razvoj vlastitog poslovanja.

“Projektom Zvijezda zajednice Metro će nagraditi poduzetnika ili obrtnika koji je prepoznao neku potrebu zajednice i doprinio njezinom rješavanju. Ovim projektom želimo motivirati poduzetnike da se uključe u rješavanje potreba zajednice, a s druge strane želimo promicati važnost lokalnih poslovanja koja su značajna za razvoj zajednice”, pojasnio je Vladimir Gnjidić, direktor marketinga i odnosa s kupcima Metro Cash & Carry Hrvatska.

Svi zainteresirani građani mogu pratiti projekt i glasati za najbolje priče od 14. travnja do 08. lipnja 2014., za cijelo vrijeme trajanja projekta, na web stranici ili Facebook stranici Metroa.