Napredna mobilna aplikacija LoyalBee, koja je od 1. rujna dostupna korisnicima pametnih telefona, jedinstvena je na tržištu Europske unije jer objedinjuje trgovce raznih djelatnosti i raznovrsnu ponudu brendova: odjeće, obuće, prehrane, usluga i dr., a krajnjem korisniku omogućava da sve svoje loyalty virtualne kartice omiljenih brendova ima na jednom mjestu i da na vrlo jednostavan i zabavan način prikuplja bodove, bude član određenog Loyalty ili VIP kluba, te uvijek i u svakom trenutku ima informaciju o stanju prikupljenih bodova i dodatnih povlastica.

Dakle, nema velikog broja kartica u novčaniku, nema nezadovoljnog kupca koji je baš danas u svom omiljenom dućanu potrošio veću sumu novca i htio provući loyalty karticu te osvojiti nagradne bodove, ali je karticu zaboravio ponijeti.

Upravo korištenjem LoyalBee mobilne aplikacije potrošači ne moraju više razmišljati o tome imaju li pri ruci fizičke kartice za svaki brend jer ih sve od sada mogu imati na svom mobilnom uređaju i to potpuno besplatno.

Registracija se obavlja u tri jednostavna koraka:
1. LoyalBee mobilna aplikacija se preuzima u on-line trgovini (Google Play, App Store…),
2. korisnik se registrira unoseći sve tražene podatke,
3. potvrdu o registraciji dobiva putem e-maila, te kada potvrdi registraciju preuzima loyalty karticu svog omiljenog brenda.

Nakon toga, sve što korisnik treba napraviti je da svoju virtualnu karticu pokaže na prodajnim mjestima brendova/klijenata koji su navedeni u LoyalBee mobilnoj aplikaciji.

I mali trgovci postaju veliki uz LoyalBee
Od sada i mali trgovci koji nikada nisu mogli priuštiti loyalty program svojim vjernim kupcima, jer je od njih iziskivao dodatna financijska sredstva za primjerice softver, tiskanje fizičkih kartica, brošura, prijavnica za upisivanje članova i sl., imaju priliku ponuditi svojim potrošačima najjednostavniji loyalty program – aplikaciju LoyalBee, kojom će lojalnim kupcima omogućiti dodatnu vrijednost za novac koji potroše kod njih tako što će ih nagrađivati popustima, sakupljanjem bodova, vaučerima…

LoyalBee je osmišljen kao alat koji trgovcima/brendovima pomaže da budu u interakciji sa svojim kupcima u realnom vremenu, da saznaju što njihovi kupci žele i informiraju ih o tim proizvodima i uslugama te da se na taj način približe potrošačima i pruže im potpuni “customer experience”, tj. vrhunsko iskustvo kupovine, uz zavidnu kvalitetu usluge i nagrađivanja lojalnih kupaca kako bi krajnji kupci/korisnici aplikacije i dalje ostali vjerni njihovom brendu.

Dodatne prednosti korištenja virtualnih kartica u LoyalBee aplikaciji, koje će razveseliti trgovce i potencijalne nove klijente, svakako su ogromna ušteda na tisku plastičnih kartica i razvijanje ekološke osviještenosti o očuvanju prirode, brzina i lakoća kojom se realiziraju bodovi i nagrađivanje u LoyalBee aplikaciji, povezivanje s društvenim mrežama (prvenstveno Facebookom kao jednim od najvećih promocijskih kanala), ”gemification” iznenađenja koja i LoyalBee priprema za svoje najlojalnije korisnike, i još puno toga.

LoyalBee tim ima namjeru svoj proizvod konstantno usavršavati te ponuditi inovativna rješenja svojim korisnicima. Stoga je u planu i implementacija najnovijih tehnologija poput NFC–a, beskontaktnog prijenosa podataka, namijenjenog korisnicima koji u svojim pametnim telefonima imaju ugrađen NFC čip.

Glavni cilj LoyalBee aplikacije je maksimizirati uspješnost loyalty programa te krajnjem korisniku aplikacije/potrošaču omogućiti kvalitetno i inovativno iskustvo kupovine. Jer zadovoljan kupac postaje lojalan kupac, a lojalni kupci se uvijek vraćaju svom brendu, što u konačnici može poboljšati prodajne rezultate trgovca/brenda.

Tvrtka Lojalne aplikacije d.o.o.  sa sjedištem u Zagrebu, aplikaciju LoyalBee  razvija 18 mjeseci. Proučavajući loyalty programe u Hrvatskoj i svijetu, došli su do zaključka da je ovakav inovativan proizvod potreban jer se bitno razlikuje od svega što tržište nudi i maksimalno je prilagođen potrebama krajnjih potrošača, tj. korisnika aplikacije.

PROMO