U centru Velike Gorice na adresi Zagrebačka 33 otvorena je nova trgovina Narodnih novina, opremljena i uređena prema suvremenim standardima i potrebama kupaca. S oko 3000 artikala, 39. po redu trgovina Narodnih novina, donosi odličnu ponudu školskog i uredskog pribora, kao i redoviti asortiman koji nudi svojim kupcima. Asortiman Narodnih novina, uz vlastitu robnu marku Nano, čine poznati te kvalitetni svjetski i domaći brendovi, kao što su Maped, Jolly, Herlitz, Schneider, Kores, Bodypack, Henzo, Wedo, Rebell, Foldermate, Edigs i brojni drugi.

“U Narodnim novinama pratimo želje i potrebe naših kupaca te paralelno razvijamo i širimo poslovanje. Tako je otvaranje trgovine u Velikoj Gorici logičan slijed aktivnosti kojima istovremeno pratimo strategiju razvoja i rasta te našim kupcima nadohvat ruke pružamo širok asortiman proizvoda koji im je potreban u svakodnevnom poslovanju, školovanju ili rješavanju administracije. Trgovina u Velikoj Gorici druga je u nizu novootvorenih trgovina u 2019. nakon otvorene poslovnice u Vukovaru u prvoj polovici godine, te će mreža Narodnih novina rasti i u vremenu pred nama”, rekao je prilikom otvaranja trgovine Zlatko Hodak, predsjednik Uprave Narodnih novina.

Uoči nadolazećeg početka nove školske godine Narodne novine pripremaju iznenađenja za sve školarce i njihove roditelje. Naime, kupnjom školskog pribora svi kupci sudjeluju u velikoj SMS nagradnoj igri sa 101 vrijednom nagradom.

Ponudu širokog asortimana vrhunskog školskog i uredskog pribora novootvorene trgovine Narodnih novina moguće je provjeriti radnim danom od 7.30 do 20 sati, a subotom od 6 do 13 sati.