Naturavita je predstavila novi dizajn svojih čajeva. Svi Naturavita čajevi osvježeni su novim dizajnom i ističu se novim ruhom. Modernim izgledom, u kombinaciji čistih linija i fotografija biljaka u živim bojama dočarava se raznolikost i bogatstvo okusa.

Osim vizualne promjene novost je i to da su svi Naturavita čajevi od sada pakirani u biorazgradivu ambalažu. Kutijice su od papira, od sada bez celofana. Filtar vrećica je pojedinačno zapakirana u nove, papirnate aroma omotače koji čuvaju svježinu okusa, mirisa i učinkovitost napitka. Na ovaj način kompanija slijedi svoju misiju o odgovornom poslovanju, očuvanju okoliša i održivom razvoju.

Naturavita čajevi za jačanje organizma, poboljšanje imuniteta ili jednostavno kao zamjena za kavu.

Kao istaknuti član Naturavita čajeva nametnuo se čaj Đumbir limun. Kombinacija bogatog đumbira i svježeg limuna oduševljava okusom. Osim što puni energijom, Naturavita čaj od đumbira i limuna idealan je i za detoksikaciju. Upravo on pomaže pri izlučivanju toksina iz tijela djelujući na rad i zdravlje probavnog sustava.

Omiljeni čaj iz obitelji zelenih čajeva svakako je Zeleni čaj s đumbirom koji je izvrstan za podizanje imuniteta i jačanje organizma, oporavak od prehlade, problema s mučninom ili raznih upala.

Za nalet energije te istodobno jačanje imuniteta, najbolje je rješenje Naturavita Zeleni čaj s limunom. Kombinacija snažnog zelenog čaja i svježih nota limuna bit će omiljen napitak svakome tko želi obogatiti svoju prehranu uz aktivan stil života.

I nezaobilazan klasik, Naturavita Zeleni čaj, pomaže u najtežim buđenjima, a kao jedan od predstavnika pravih čajeva već više tisuća godina prvi je izbor pravih ljubitelja čaja. Danas se uz energetsku snagu najviše ističe njegova uloga u ubrzavanju metabolizma i bržem sagorijevanju masti što ga čini idealnim partnerom u mršavljenju. Redovnom konzumacijom zelenih čajeva ritual ispijanja čajeva dignite na višu razinu jer, osim uživanja u trenutku ispijanja, oni pomažu i da ostanete zdravi.

Više informacija o Naturavita asortimanu čajeva potražite na www.čaj.hr.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!