Žitarice predstavljaju idealan izbor za najvažniji obrok u danu, ali potrošači ove kategorije imaju različite želje i potrebe.

Stoga je Naturel razvio proizvode koji zadovoljavaju potrebe različitih segmenata potrošača, i to u kategoriji muesli: Crunchy muesli, Granola i Tradicionalni muesli, te kategoriji pahuljica: Fit flakes i Žitarice za djecu.

Crunchy muesli i Granola, u pakiranju od 350 g, hrskave su muesli dobivene iz blago tostiranog cijelog zrna žitarica.

Bogate su okusom, energijom i vlaknima te namijenjene ljubiteljima “slasnog” zalogaja, a posebno onima koji imaju potrebu za dodatnom energijom svaki dan. U ponudi su tri okusa Crunchy mueslija i Granole u četiri okusa.

Tradicionalni muesli, u ekonomičnom pakiranju od 750 g, namijenjeni su ljubiteljima “klasičnih” muesli s manjom količinom energije i dolaze u ponudi s tri okusa.

Fit flakes su hrskave pahuljice iz cijelog zrna žitarica sa smanjenom količinom energije, ali povećanim udjelom vlakana koji održavaju ravnotežu organizma i pružaju dulji osjećaj sitosti.

Namijenjene su svima onima koji žele lagan obrok ali bogatog okusa. U ponudi su tri okusa pakirana u kutiji od 250 g.

Našu ponudu smo odnedavno proširili i sa žitaricama za najmlađe potrošače obogaćene vitaminima i kalcijem.

Omiljeni okusi: čokoladne loptice, čokoladne školjkice, čokoladni jastučići s čokoladnim punjenjem te medeni kolutići u atraktivnoj ambalaži s privlačnim animiranim likovima doručak će našim najmlađima učiniti još veselijim. Pakiranje u kutiji od 250 g.