Miroslav Tasić, novi direktor Nielsenove regije Adriatic

Nielsen, globalna kompanija za mjerenje i analizu tržišnih podataka, imenovao je Miroslava Tasića novim direktorom regije Adriatic. Njegov prethodnik Andrey Dvoychenkov preuzeo je novu ulogu u Nielsenu kao direktor za Bliski i srednji istok (arapski poluotok i Pakistan).

Miroslav Tasić iza sebe ima 15 godina iskustva u rasponu od marketinškog istraživanja i rada u industriji robe široke potrošnje do farmaceutske industrije, stečenog u različitim regijama Jugoistočne Europe, Bliskog istoka i Afrike.

Tijekom karijere bio je na raznim strateškim pozicijama – kako iz perspektive agencije, tako i iz perspektive klijenta – a njegove liderske sposobnosti i zadaci su se vremenom povećavali. Prije nove uloge Tasić je bio voditelj tima za analitiku i prognoze za Bliski istok, Afriku i Tursku u globalnoj istraživačkoj farmaceutskoj kompaniji u Dubaiju.

Kao novi direktor za Adriatic regiju Tasić će igrati ključnu ulogu u razvoju i primjeni Nielsenove poslovne strategije i ostvarivanju ciljeva rasta, istovremeno nadograđujući stečenu reputaciju u pogledu kvalitetnih usluga, realizacije i podrške klijentima u regiji, navode iz Nielsena.