Nivea predstavlja novu posebnu seriju legendarne Nivea kreme pod nazivom  “Dodir ljubavi”.

Ljubav se može izraziti na više načina i može osvojiti nečije srce za cijeli život. No, izazovi svakodnevnog života ponekad nas natjeraju da zaboravimo dijeliti nježnost s dragim osobama – članovima obitelji, prijateljima, kolegama s posla. S novom posebnom serijom “Dodir ljubavi” čiji dizajn neodoljivo priziva i podsjeća na ljubav, Nivea poziva na pokazivanje osjećaja.

Posebnom serijom razglednica i aplikacijom koja će od ožujka biti aktivna na stranici www.facebook.com/NiveaHrvatska, Nivea je odlučila razveseliti sve zainteresirane koji žele iznenaditi svoje drage i voljene osobe i poslati im personalizirane poruke koje mogu upotpuniti svojim tekstom.

Svatko može odabrati između četiri poruke koje će sigurno pronaći put do srca osoba kojima se šalju: Hvala ti; Volim te; Mislim na tebe i Dobar ti dan.

Nivea krema je neizostavni klasik ljepote i svjetska krema  za njegu kože broj 1. Pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku. Ključan sastojak njezine djelotvornosti je eucerit, emulgator koji brine da njegujući lipidi djeluju protiv isušivanja pružajući koži pouzdanu njegu.

Preporučene maloprodajne cijene posebne serije Nivea krema “Dodir ljubavi” iznose: 8.90 kn (30 ml), 15.90 kn (75 ml) i 21.90 kn (150 ml).

PROMO