ledo-kornet-ljesnjakledo-torta-od-cokoladeSvake sladoledne sezone dizajneri slatkih okusa iz Leda smišljaju stvarno must have okuse, preostaje jedino odlučiti se za one koji će baš vama najbolje prijati…

Vrhunac ove neodoljive kolekcije, jedinstvena je Ledo Torta od čokolade na štapiću, krem sladoled od čokolade obogaćen tamnom čokoladom i dekoracijom od bijele čokolade, s mekim biskvitom, ujedno je i prva sladoledna torta na štapiću u svijetu, a sigurno će se pobrinuti da svaki trenutak učini malom svečanosti vrijednom slavlja.

Neodoljivi spoj sladoleda od lješnjaka, prošaranog nugat sosom u Kornetu lješnjak novost je koja će oduševiti kremastim zadovoljstvom u ukusnom čokoladnom tijestu.

Inovacija kada je sladoled u pitanju, svakako je King Truffles sastoji se od dva sladoledna okusa – kakao i čokolada obogaćeni lješnjakom i preliveni nougat preljevom na koji dolazi krem sladoled s bijelom čokoladom i lješnjacima preliven mliječnom čokoladom s komadićima lješnjaka.

King Extra Amadeus proglašen je i najinovativnijim sladoledom na “International Ice Cream Consortium 2010” održanom u Mexico Cityju.

Posebno za djevojčice novi Hello Kitty sladoled osim zbog svog okusa vanilije i jagode s rozim preljevom ima i dodatno iznenađenje pop up naljepnicu, magnetić i Hello Kitty tatoo.

Uz sladoled se, s malo sreće, može pronaći i dobitna sličica, a za one koji je nađu spreman je neodoljiv poklon paket, naravno s Hello Kitty.

Za sve koji vole sočna, voćna osvježenja Ledo je pripremio Juicy Smoothie novog okusa naranče, baš kao i Ice Tea sladoled od šumskog voća i brusnice.

Nova ekskluzivna Ledo poslastica Milka Noisette izbor je za sve istinske ljubitelje čokolade i lješnjaka, a ujedinjuje raskošan okus mliječne čokolade Milka i čokoladni preljev sa sladolednim užitkom.