Nova linija proizvoda Dr. Oetker Sweet Zero

Sweet Zero i Sweet Zero Vanilin predstavljaju atraktivnu zamjenu za rafinirani bijeli šećer, a budući da eritritol ne sadrži kalorije, idealan su odabir za sve one koji brinu o kalorijskom unosu

Uz novu liniju proizvoda Dr. Oetker Sweet Zero od sada je moguće uživati u slasticama bez grižnje savjesti. Sweet Zero i Sweet Zero Vanilin predstavljaju atraktivnu zamjenu za rafinirani bijeli šećer, a budući da eritritol ne sadrži kalorije, idealan su odabir za sve one koji brinu o kalorijskom unosu. Proizvodi omogućuju uravnoteženu prehranu i opuštenije uživanje u omiljenim desertima bez negativnih posljedica koje se povezuju s pretjeranim unosom šećera.

Zrnca eritritola su pravilnije oblikovana i imaju pomalo staklastu strukturu. Okusom se ne razlikuje pretjerano od bijelog šećera, a njegova slatkoća iznosi 60% u odnosu na običan šećer što ga čini njegovom idealnom zamjenom u pripremi slastica. Samo će iskusno oko primijetiti razliku u izgledu običnog šećera i eritritola. U pravilu je oko 135 g Sweet Zero dovoljna zamjena za 100 g običnog šećera.

Linija proizvoda Dr. Oetker Sweet Zero nastala je kao odgovor na potrebe današnjih potrošača te obuhvaća proizvode Sweet Zero i Sweet Zero Vanilin. Uz Sweet Zero možete zasladiti torte, pudinge, kreme, sladolede, sve omiljene kolače, napitke, kavu, čaj i bezbrižno uživati bez kalorija! Za još bolji okus aromatizirajte svoje slastice sa Sweet Zero Vanilinom. Oko 8 g bit će dovoljno za 500 g brašna ili 500 ml tekućine.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakKaufland uvodi dodatne mjere za smanjenje plastike i zaštitu okoliša
Sljedeći članakNova EU pravila za e-trgovinu pojednostavljuju poslovanje trgovaca