Globalni proizvođač energetskih napitaka Hell Energy odlučio je hrvatskom tržištu ponuditi limitiranu seriju novog okusa koji će nadolazeću zimsku sezonu zasigurno učiniti energičnijom. Za zimske mjesece, kada nam općenito svima nedostaje energije, tvrtka Hell Energy odlučila je proizvesti energetski napitak koji će tmurne dane učiniti šarenijima i potaknuti ljubitelje energetskih napitaka da se osjećaju energičnije i spremnije za nove aktivnosti. Svoju bogatu ponudu proizvoda Hell Energy upotpunio je novim napitkom s jedinstvenom kombinacijom karakterističnih okusa.

Mnogobrojni poklonici energetskih pića od sada će moći uživati u eksploziji voćnih okusa čija aroma je nastala mješavinom bogatog okusa višnje i klasičnog jesensko-zimskog voća, grožđa. Energija, svježina i puni voćni okus energetskog napitka Hell Ice Cool Cherry – Grape dolaze u soft-touch limenkama zlatno-ružičaste boje. Limitirano izdanje bit će dostupno u 3.000 trgovina diljem Hrvatske. Kao i svi ostali Hell Energy napici, Ice Cool izdanje nudi standardnu kvalitetu sastojaka – pet vrsta B vitamina i 32 mg/100 ml kofeina, bez konzervansa.

Hell Energy proizvodi se u tvornici u sjevernom dijelu Mađarske u mjestu Szikszo i posjeduje najviše standarde i certifikate u EU. Hell Energy zastupljen je i distribuira se u više od 50 država širom svijeta na pet kontinenata. Tvrtka koristi jedinstvenu kombinaciju poznatog brenda, postrojenja za punjenje i tvornice aluminijskih limenki pri čemu primjenjuje najsuvremeniju tehnologiju. Glavna prednost Hell proizvoda je visoka kvaliteta za pristupačnu cijenu.