Pažljivo odabrana formula s arganovim uljem i dragocjenim uljnim perlicama pružit će koži intenzivnu hidrataciju, a jedinstveni mirisi trešnje, Ylang Ylanga i lotosa razmazit će sva osjetila

Nivea već odavno zna da tuširanje ne predstavlja samo svakodnevni ritual održavanja čistoće, nego i onaj trenutak u danu kada možemo sami sa sobom uživati u opuštajućem dodiru kapljica vode te nježnosti i mekoći pjene novih gelova za tuširanje – Nivea Creme&Oil Pearls Cherry Blossom s neodoljivim mirisom trešnje, Nivea Creme&Oil Pearls Lotus s nježnim mirisom predivnog cvijeta lotosa i Nivea Creme&Oil Pearls Ylang Ylang s opuštajućim mirisom Ylang Ylang cvijeta.

Jedinstveni Nivea Creme&Oil Pearls gelovi za tuširanje pružaju savršenu ravnotežu između intenzivne njege kože i njege osjetila. Svjetlucave zlatne uljne perlice idealne su za nježnu masažu kože pružajući joj potrebnu hidrataciju.

Baršunasta i mirisna pjena koja obavija cijelo tijelo mazi i njeguje kožu te joj pruža osjećaj svježine i mekoće.

“Uljne perlice prepune su prirodnog suncokretovog ulja bogatog vitaminom E”, objašnjava Dr. Rixa Dippe iz Odjela za razvoj proizvoda za tuširanje tvrtke Beiersdorf.

Uz to, u formuli se nalazi i arganovo ulje, poznato kao i tekuće zlato, koje koži pruža osjećaj svilenkaste glatkoće. Upravo se tuširanje u vlastitom domu uz nove Nivea Creme&Oil Pearls gelove za tuširanje pretvara u luksuzni tretman za vašu kožu i osjetila.

Nivea Creme&Oil Pearls Cherry Blossom gel za tuširanje
Inovativna formula s dragocjenim uljnim perlicama obogaćenim vitaminom E i arganovim uljem intenzivno hidratizira kožu čineći je mekom i glatkom. Zavodljiv miris trešnje pružit će vam svježinu, razbudit će vaša osjetila i prisjetiti vas na mirisne ružičaste pupoljke i toplo sunce. Kremasta baršunasta pjena obavit će cijelo tijelo ostavljajući osjećaj svilenkaste glatkoće.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,90 kn.

Nivea Creme&Oil Pearls Lotus gel za tuširanje
Inovativna formula s dragocjenim uljnim perlicama obogaćenim vitaminom E i arganovim uljem intenzivno hidratizira kožu čineći je mekom i glatkom. Nježni miris cvijeta lotosa odvest će vas u svijet opuštanja i smirenosti, pružajući vam trenutačno oslobađanje od stresa i negativnih misli. Kremasta baršunasta pjena obavit će cijelo tijelo ostavljajući osjećaj svilenkaste glatkoće.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,90 kn.

Nivea Creme&Oil Pearls Ylang Ylang gel za tuširanje
Inovativna formula s dragocjenim uljnim perlicama obogaćenim vitaminom E i arganovim uljem intenzivno hidratizira kožu čineći je mekom i glatkom. Opuštajući miris Ylang Ylang cvijeta s dozom slatkaste i cvjetne note razbudit će vaša osjetila i podići raspoloženje. Kremasta baršunasta pjena obavit će cijelo tijelo ostavljajući osjećaj svilenkaste glatkoće.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,90 kn.