Novi projekt lojalnosti Mercatora-H

delimano-posude-largeU Mercatorovom projektu lojalnosti proširena ponuda sada uključuje Delimano posuđe, Kyocera noževe, Power Juicer i kuharicu legendarnog Steve Karapandže

Želeći potaknuti posjetitelje na ekološko promišljanje po pitanju izbora kućanskih potrepština omogućujući pritom prihvatljive cijene, Mercator pokreće novi ciklus programa lojalnosti kroz ponudu proizvoda svjetske kvalitete s 50% popusta.

Nakon posteljine od srebra i bambusa za zdraviji san, kupaonskih setova od čistog organskog pamuka, novi ciklus programa lojalnosti nudi posuđe iz inovativne linije Delimano Ceramica Forma čija je unutrašnjost obložena trajnom neljepljivom keramičkom površinom vrhunske kvalitete čime se smanjuje unos kalorija i zadržava izvorni okus hrane.

Proizvodi Delimano izrađeni su od ekološki prihvatljivih materijala i mogu se reciklirati. Jezgra je organski keramički premaz; inovativna kombinacija materijala koji omogućuje optimalno korištenje energije i smanjenje emisije CO2 u okoliš.

Kyocera noževi su sinonim za profesionalne keramičke noževe iza kojih je 25 godina kvalitete japanske tehnologije u Delimano izdanju.

Kyocera u svojoj ponudi za kućanstva proizvodi noževe koji su iznimno čvrsti i iznimno oštri te čija keramička oštrica može trajati godinama bez oštrenja. Keramički noževi su izrađeni od napredne, high-tech keramike i stoga ne ostavljaju metalni okus ili miris, te su otporni na mrlje i hrđu.

Zdravi napici od voća i povrća dostupni su također kroz program lojalnosti u obliku sokovnika Power Juicer Express koji se koristi za brzu pripremu zdravog i svježe ocijeđenog soka.

Motor sokovnika je izrađen od kirurški nehrđajućeg čelika, pa osigurava maksimalnu učinkovitost i pritom cijedi maksimum iz voća i povrća. Pulpa je suha pa ima manje otpada i više hranjivih tvari. Power Juicer Express sokovnik ima odvodnu cijev koja sprečava kapanje i redizajniranu posudu za pulpu, koja omogućuje lakše čišćenje.

“Novi projekt lojalnosti Mercatora započinje s današnjim danom i ponuda će vrijediti do ožujka 2012. godine. Mercator je oduvijek njegovao inovativni pristup domaćinstvu i poticao korištenje ekoloških materijala i naši kupci to prepoznaju te sve više podržavaju takvu filozofiju življenja. Prošle smo godine u prvom ciklusu ponudili keramičko posuđe za brzo i zdravo kuhanje s malo masnoće koje je izazvalo takav interes da su od naših blagajnica na brojnim prodajnim mjestima posjetitelji tražili da se upišu u liste čekanja i to nakon završetka ciklusa. Veseli nas što Mercatorovi kupci u sve većem broju dijele filozofiju ekološki prihvatljivijeg pristupa u domaćinstvu, a da pri tom ne moraju izdvojiti više od planiranog budžeta”, istaknula je Lea Marcijuš, voditeljica odnosa s javnošću Mercatora-H.

Kako bi kupce dodatno nagradili Mercator je osigurao dovoljan broj kuharica velikog Steve Karapandže koje su namijenjene svima koji kupe tri proizvoda Delimano, uz predočenje računa. Svi ostali svoj primjerak kuharice mogu kupiti od 15.prosinca 2011. na prodajnim mjestima Mercatora, Getroa i Mercator Tehnike.

Prethodni članakZoo City otvorio tri nove poslovnice
Sljedeći članakGfK: Rast dohotka usprkos ekonomskoj nestabilnosti u Europi