Najveći trgovački centar u Srbiji – Promenada Novi Sad – otvorit će vrata kupcima 15. studenoga u 12 sati.

Trgovački centar smješten je na uglu bulevara Oslobođenja i Cara Lazara, a njegova ukupna izgrađena površina iznosi 150.000 četvornih metara, čime će površina svih trgovačkih centara u Srbiji biti uvećana za 25 posto. Za najam je predviđeno 48.000 četvornih metara centra, a veličinu projekta dobro ilustrira podatak da je samo u prvu fazu uloženo 128 milijuna eura.

“S ciljem povezivanja s lokalnom zajednicom, razumijevajući da kupovina više nije primaran cilj odlaska u šoping centar, ali i s čvrstom namjerom da Promenada posjetiteljima pruži raznovrstan sadržaj, trenutno se grade tri košarkaška terena i uređuje zemljište u neposrednoj okolini šoping centra”, poručuju iz Promenade.

Novi trgovački centar nudit će brendove Inditex grupacije koju čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije Mohito, Sinsay i Reserved.

U Promenadi će se naći i LC Waikiki kao i Fashion Company i Sportina sa svojim brendovima. U ponudi će biti i mnogobrojni sportski brendovi, među kojima su Intersport, Sport Vision i N Sport, kao i prodavaonice namijenjene najmlađima kao što su Jungle baby, Dexy Co Kids i Pertini. Bogatu ponudu Promenade upotpunit će supermarket Univerexport i najmodernije Cineplexx kino te brojni ugostiteljski objekti. (eKapija)