Tržišne komunikacijeObiteljska nedjelja u Avenue Mallu

Obiteljska nedjelja u Avenue Mallu

Avenue Mall Zagreb poziva sve “Sretne mame” da iskoriste šest vrhunskih gratis usluga dok uživaju u nedjeljnom shoppingu

Nedjelja je oduvijek bila dan rezerviran za obitelj i opuštanje, a kada se tome doda i povoljan shopping – sreći nema kraja. Zahvaljujući novoj kampanji “Obiteljska nedjelja u Avenue Mallu” svaka obitelj ima priliku iskusiti kako izgleda kada vas vaš omiljeni trgovački centar razmazi na najbolji mogući način.

Omiljeni obiteljski trgovački centar u Zagrebu odlučio je napraviti nešto posebno samo za mame i njihove klince i klinceze te osmislio kupon – “Sretna mama”!

Poklon kupon “Sretna mama” omogućit će mamama da se maksimalno opuste – uljepšaju u frizerskom salonu, besplatno urede nokte, besplatno ispijaju najfiniju kavu u gradu ili pak ručaju u povoljnom i ukusnom ručku u društvu svojih najmilijih po posebnoj cijeni od 65 kuna za roditelje, dok će klinci i klinceze uživati u gratis ručku.

No, to nije sve! Ni njihove jače polovice neće se osjećati ništa manje njegovano i posebno. Tate imaju priliku iskoristiti gratis pranje za svog limenog ljubimca, a dok čekaju da njihov automobil zasja punim sjajem, mogu popiti kavu ili otići na besplatno šišanje. Ni tu nije kraj – dok se mame i tate satima bezbrižno šetaju po Avenue Mallu njihov automobil može biti besplatno parkiran u našoj garaži punih pet sati.

Mališani će pak sa svojim mamama moći uživati u besplatnoj torti koja se svake nedjelje dijeli u 18:00 sati u prizemlju Avenue Malla Zagreb, ali i sudjelovati u tradicionalnim dječjim radionicama i uživati u druženju s drugim klincima i klincezama.

No što mame trebaju napraviti da dođu do poklon kupona “Sretna mama”? Jednostavno otići u shopping! Za svaku kupnju u vrijednosti iznad 100 kuna obavljenu u trgovinama ili ugostiteljskim objektima koji sudjeluju u kampanji “Obiteljska nedjelja u Avenue Mallu”, Avenue Mall Zagreb svaku mamu nagrađuje ovim inovativnim poklon kuponom koji nudi sve što jedna žena, ali i njezin odabranik, mogu poželjeti!

Bogati izbor odjeće i obuće, igračaka, opreme za djecu, knjiga, kozmetike ili pak zabavnog sadržaja – nijednu obitelj zasigurno neće ostaviti ravnodušnom. Posjetite Avenue Mall Zagreb već ove nedjelje, 24. veljače, i uvjerite se da kampanja “Obiteljska nedjelja u Avenue Mallu” ima najbolju ponudu za svaku obitelj!

PROMO

Najnovije objave

Grupa Podravka u prvih šest mjeseci 2024. značajno povećala prihode od prodaje i dobit

Prihodi su porasli za 34,1 milijun eura na 380,4 milijuna eura, a neto dobit iz poslovanja iz koje su isključene jednokratne stavke gotovo 50...

izlog

Zonin: Višestoljetna tradicija u vinarstvu

Utemeljeni prije više od 200 godina, vinogradi obitelji Zonin rasli su zajedno s talijanskim vinskim sektorom. Sedma generacija obitelji Zonin daje strastveni doprinos stvaranju...