Poslovno učilište Filaks 15. veljače 2013. organizira 7. skup poslovnih tajnica i administrativnih djelatnika koji će se održati u Zagrebu.

Želja organizatora je postići da menadžeri pokažu zahvalnost za rad njihovih poslovnih tajnica i da ih nagrade slobodnim danom kako bi obnovile znanja i razmijenile iskustva s kolegicama.

Povodom organizacije skupa, Elvira Mlivić Budeš, direktorica tvrtke Filaks, izjavila je: “Na Zapadu više od 86% poslovnih tajnica priželjkuje nagradu u obliku šefove ili šeficine zahvalnosti. Slično je i u Hrvatskoj, gdje je nagrada u obliku verbalne potvrde za dobro obavljen posao također vrlo važna. Poslovne tajnice se pitaju gdje je nestala ljubaznost i lijepo ponašanje te je li brzi poslovni ritam doveo do ove situacije gdje svi često zaboravljamo zahvaliti jedni drugima. Menadžeri prečesto zaboravljaju da izrečena zahvalnost itekako motivira zaposlenike i gradi lojalnost. Važno je biti precizan i zahvaliti za konkretne poslovne aktivnosti čime menadžer pokazuje da je uočio trud i zalaganje za poslovni cilj.”

Na skupu će se govoriti o situaciji u praksi, odnosu tajnica i nadređenih, razgovarati o važnosti emocionalne inteligencije u poslovanju, obnoviti znanje o imidžu tvrtke i zaposlenika te se podsjetiti na najčešće pravopisne greške s kojima se susrećemo u radu i poslovnom dopisivanju.

Povodom održavanja 7. skupa poslovnih tajnica Poslovno učilište Filaks i portal Jatrgovac.hr nagrađuju vas jednom gratis kotizacijom. Sve što trebate napraviti je poslati poruku sadržaja – Filaks, besplatna kotizacija – na adresu elektroničke pošte: redakcija@jatrgovac.hr.

Sve detalje o skupu pogledajte na poveznici.