Spar Hrvatska nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže na području Hrvatskog zagorja u kojem je najnoviji supermarket otvoren u Pregradi kao treći u Krapinsko-zagorskoj županiji. Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, novi supermarket nalazi se na samom ulazu u Pregradu, na adresi Ul. Janka Leskovara 46. Ovaj samostalni objekt s preko 700 četvornih metara prodajne površine u svojoj će bogatoj ponudi imati širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Svečano otvorenje svojim su dolaskom uveličali Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije i Marko Vešligaj, gradonačelnik Pregrade. Oni su uz područnog voditelja Branislava Peleša, voditelja trgovine Antonija Bukleca i predsjednika Uprave Spara Hrvatska Helmuta Fenzla rezanjem vrpce novi objekt i formalno pustili u rad.

Ovim trećim supermarketom u Krapinsko–zagorskoj županiji, Spar Hrvatska završava s investicijom od preko 30 milijuna kuna, uz otvaranje više od 20 novih radnih mjesta. Na taj način novi supermarket imat će uslugu na najvišem nivou za sve građane Pregrade i okolice.

Posebnost ovog supermarketa je bogata i uvijek svježa ponuda na odjelu ribarnice, na kojem, osim morske ribe, ima i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu nalazi se i mesnica, po reakcijama prvih kupaca jedan od glavnih magneta ovog supermarketa.

Pored proizvoda lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Spar će stanovnicima Pregrade i okolnih mjesta omogućiti uživanje u bogatoj ponudi u kojoj su dostupne i specijalizirane linije poput Spar Veggie – namijenjene vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima, osobama koje uglavnom jedu hranu biljnog porijekla, no povremeno i prigodno jedu i meso, Spar Free From – proizvodima koji ne sadrže gluten ili laktozu, Vital linije – za sve koji žele uravnoteženu prehranu ili neprehrambene linije Rubin – koja nosi certifikat Oeko-Tex Seal of Textile Confidence.

Povodom otvorenja novog supermarketa predsjednik Uprave Spara Hrvatska, Helmut Fenzl, uručio je i donaciju Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Pregrada u iznosu od 20.000 kuna, što će im olakšati rad.

Radno vrijeme supermarketa u Pregradi bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 14 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!