Plodine otvorile 79. prodajni centar u gradu Rabu na adresi Mundanije 12b i zaposlile 45 djelatnika

Ovo je čak 6. prodajni centar Plodina na otocima, pored supermarketa na otoku Krku u gradu Krku i Malinskoj, na otoku Pagu u gradovima Pag i Novalja, te na otoku Cresu, u gradu Cresu.

Vrijednost investicije je 6 milijuna eura, a otvaranjem ovog supermarketa stvoreno je 45 novih radnih mjesta.

Otok Rab jedna je od vodećih turističkih destinacija, a otvaranjem ovog supermarketa na Rabu vjerujemo da ćemo doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali u ukupne turističke ponude, te širokom ponudom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po povoljnim cijenama, maksimalno zadovoljiti sve potrebe kako stanovništva otoka tako i turista tijekom turističke sezone.

Novi supermarket, koji je izgrađen po najnovijim standardima Plodina, prostire se na 2.000 četvornih metara, i broji 180 parkirnih mjesta. Svojim načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini.

Kada govorimo o prodajnom asortimanu, prehrambeni proizvodi čine 65% ponude, a posebno mjesto među njima zauzimaju takozvani svježi odjeli: odjel zelene tržnice koji nudi velik izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjel mesa te odjel pekare.

Svježi odjeli se svakodnevno opskrbljuju svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Novitet u supermarketu Plodine Rab je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode koji se peku u supermarketu kako bi kupci u njima mogli uživati u najkraćem mogućem roku od izlaska iz tople pećnice.

Kako bi kupci zaista mogli pronaći sve na jednom mjestu te tako uštedjeli vrijeme i novac, 35% asortimana čine proizvodi neprehrane i tu se može naći sve ono što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve što treba za najmlađe.

Robnu marku Plodine čini preko 700 kvalitetnih proizvoda, čime se nudi vrhunska kvaliteta po najpovoljnijim cijenama.

Kupcima, kako postojećim, tako i novim nudi se veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača i povoljne cijene, uz pregršt akcija. Asortimanska ponuda, koja broji više od 15.000 proizvoda, te povoljne cijene, zasigurno će privući veliki broj potrošača.

Nastavkom ekspanzije, cilj je proširenje poslovanja, ali uvijek imajući fokus na kupcu i kvaliteti usluge.

Upravo sve navedeno Plodine čini jedinstvenim trgovačkim lancem u Hrvatskoj koji uspješno prati trendove i nastoji zadovoljiti potrošače sadašnjosti, ali i budućnosti.

Na dan otvorenja supermarketa Rab, organizirane su brojne aktivnosti, roštilj, pokloni za potrošače, degustacije, te torta i šampanjac od 17 sati. Supermarket Plodine Rab svakodnevno će raditi 07:00-23:00 sata.