pan-radler-limun-boca-largePan Radler Limun novi je proizvod iz asortimana Carlsberga Croatia, a na tržište je lansiran sredinom lipnja.

Trenutno je dostupan u staklenoj boci od 0,5 l, čija je preporučena maloprodajna cijena u trgovinama 5,69 kn, a uskoro će biti dostupan i u staklenoj boci od 0,35 l te u limenci od 0,5 l.

Pan Radler Limun može se kupiti na policama svih naših ključnih kupaca, ali i u određenom broju trgovina manjeg formata, ističe Hrvoje Šepić iz Carlsberga Croatia.

Pan Radler Limun izvrsna je kombinacija Pan svijetlog lager piva (40%) i bezalkoholnog pića od limunovog soka (60%) s alkoholnim udjelom od 2%.

Po svojim funkcionalnim svojstvima, Pan Radler Limun predstavlja savršen izbor za osvježenje u svakoj prilici – nakon sportskih aktivnosti, s prijateljima u kafiću ili za večernji izlazak.

U koprivničkoj pivovari ističu kako su vrlo zadovoljni prvim reakcijama potrošača na Pan Radler Limun te dodaju kako je za promociju kvalitetnog proizvoda najvažnije potrošačima omogućiti da ga isprobaju i sami se uvjere u njegovu kvalitetu.

Slijedom takve promotivne strategije, Carlsberg Croatia organizirala je besplatno kušanje Pan Radler Limuna na glavnom gradskom trgu u Koprivnici, a da je ovo fino osvježenje svima dobro došlo potvrđuje i podatak da se tu večer popilo ukupno 2000 boca odnosno 1000 litara novog pića.