IzlogPredstavljamoPapstar dovodi raznolikost do savršenstva

Papstar dovodi raznolikost do savršenstva

matram-papstar-izlozbeni-prostor-002Optimalna iskoristivost kapaciteta kroz promišljeno upravljanje lancem nabave

Papstar, specijalist koji je svojim rasponom asortimana orijentiran prema potrošačima, aktivan je na europskoj razini s vlastitim distributivnim centrima u Austriji, Nizozemskoj, Španjolskoj, Francuskoj, Švedskoj, Italiji i Poljskoj te ima službene partnere za distribuciju u Švicarskoj i Hrvatskoj.

Na hrvatskom i tržištima susjednih zemalja Papstar zastupa tvrtka Matram sa sjedištem u Splitu koja raspolaže s modernim skladišnim centrom.

U Njemačkoj Papstar GmbH raspolaže s golemim logističkim centrom koji broji preko 70.000 paletnih mjesta. Iz tog se centra opskrbljuje cijela Europa tako da se krajnjem kupcu omogućuje da brzo i na vrijeme dobije traženu robu.

Papstar – Robni asortiman: potrošačko-korisnički orijentiran
U Papstar asortimanu nalaze se u pravilu jednokratni proizvodi i potrošni materijal. S našim proizvodima nudimo ugodnost i praktičnost, kao i pametno gospodarenje i sigurnost, s naglaskom na higijenu.

Raznolikost koju nudimo s više od 70.000 proizvoda, omogućava nam stalno osvježavanje i inoviranje određenih grupa proizvoda koje u konačnici odgovaraju ili se mogu prilagoditi svakoj želji potrošača.

Glavne grupe proizvoda su jednokratni pribori za jelo i jednokratna servis pakiranja, stolne i party dekoracije te higijenski proizvodi. S ovim proizvodima Papstar opskrbljuje, kako krajnjeg kupca u maloprodaji kroz ponudu u hiper i supermarketima, tako i profesionalne korisnike kroz Cash & Carry veleprodajne formate.

Naš cilj za budućnost glasi: dovesti ekonomiju i ekologiju u skladnu suradnju. S uvođenjem vlastite marke Pure© tvrtka Papstar uspjela je spojiti proizvode iz obnovljivih sirovinskih izvora kao što su kukuruz, drvo i šećerna trska te ih predstaviti pod jedinstvenom i jakom markom.

Pod markom Pure nude se čaše za piće i slamčice iz bioplastike PLA te papirnati tanjuri koji su napravljeni iz kartona od svježih celuloznih vlakana, kao i tanjuri i čaše od ostatka koji je nastao obradom šećerne trske. Cjelokupni Pure asortiman, koji je u potpunosti ekološki, zaokružujemo s FCS – certificiranim salvetama i stolnjacima.

PROMO

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...