Dolaskom proljeća Peugeot predstavlja niz novosti u svojem programu lakih komercijalnih vozila namijenjenih svim granama gospodarstva.

Za početak, sa željom za olakšanjem poslovanja, za sva vozila u ponudi uključeno je gratis servisiranje prve dvije godine. U ovu atraktivnu ponudu uključeni su svi radovi servisiranja koji su opisani u Servisnoj i jamstvenoj knjižici za normalnu upotrebu vozila, što bitno pridonosi planiranju troškova eksploatacije vozila tijekom dvije godine odnosno ovisno o prijeđenoj kilometraži.

Dobre vijesti tu ne prestaju jer Peugeot širi svoju Business gamu, vozila s posebnom pogodnošću povrata 100% PDV-a. Radi se o već poznatim Peugeot modelima, Partner Tepee, 208, 308 i 308 SW, koji su se svojim dimenzijama teretnog prostora prilagodili zahtjevima poslovanja, istovremeno zadržavajući dinamičnost osobnog vozila.

Osim toga, dolaze u varijanti s dva do pet sjedala, a ukoliko se registriraju kao komercijalno vozilo, kupac ima pravo na 100% odbitka PDV-a.

Kao dio priprema za nadolazeću turističku sezonu, Peugeot je stavio naglasak na svoju gamu vozila namijenjenih prijevozu putnika, Boxer Kombi, Boxer Minibus i Expert Tepee. Zahvaljujući raznolikim izvedbama, kapaciteta šest do devet putnika, modernom dizajnu i odličnoj opremi, ovi modeli mogu lako ispuniti sve zahtjeve.

U sklopu Peugeot financiranja pripremljeno je nekoliko posebnih leasing ponuda među kojima je moguće odabrati onu koja najviše odgovara prirodi poslovanja. Ponude su orijentirane primarno na male i srednje poduzetnike na način da uz odabir prikladnog vozila financiranje najmanje opterećuje poslovanje.

U ponudi je financiranje s fiksnom kamatom, sa ili bez učešća, ili posebno financiranje 50:50, gdje se 50% vrijednosti vozila uplaćuje prilikom kupnje a preostalih 50% nakon godinu dana.

PROMO