ruksak-skolski-spidermanDok školarci nestrpljivo očekuju početak nove školske godine i ponovni susret s prijateljima dobro je znati kako je sve potrebno za odlazak u školske klupe moguće  pronaći u Tisak media multimedijalnim knjižarama i to po najpovoljnijim cijenama.

U Tisak media centrima moguće je naručiti udžbenike za srednje i osnovne škole svih nakladnika, a uz svaki naručeni paket udžbenika Tisak media poklanja čak 10 bilježnica i poklon bon u iznosu od 50 kuna koji je iskoristiv već prilikom sljedeće kupnje u iznosu većem od 200 kuna.

Uz to dobro je znati da kupci udžbenika u Tisak media centrima sudjeluju u humanitarnoj akciji 100.000 kuna za 100 obitelji kojom se osiguravaju sredstva za pomoć socijalno ugroženim obiteljima u Hrvatskoj te na taj način pomažu svoj djeci da bezbrižno dočekaju početak nove školske godine.

Školski ruksak Connect Queen razveselit će sve djevojčice, a u Tisak media centrima može se pronaći po cijeni sniženoj za 100 kn, za samo 199,99 kn, dok će pravi izbor za dječake biti anatomski ruksak Spiderman (299,99 kuna).

Kako bi školske torbe bile potpuno opremljene, tu su i pernice s raznim uzorcima za samo 29,99 kn te 20% popusta na kompletan asortiman školskog pribora Hlapić.

Uz velik izbor lektira sniženih čak do – 20 %  đaci će provesti trenutke maštanja i pustolovine – očekuju ih vječiti klasici poput: Priče iz davnina, Bajke braće Grimm, Vlak u snijegu, Kako živi Antuntun, Novi jadi Adriana Molea…

A od 25. do 27. kolovoza Tisak media centar pripremio je i posebno iznenađenje; cjelokupni asortiman BIC školskog pribora moguće je kupiti po cijeni sniženoj čak 50%.