Kada su moderno kulinarstvo i digitalni noviteti u pitanju, Podravka i Coolinarika oduvijek postavljaju trendove na domaćem i regionalnom tržištu.

Osluškujući potrebe potrošača, a kako bi ove blagdane učinila još zabavnijima te još jače povezala digitalne trendove i ljubav prema hrani, Podravka je razvila praktičnu i jednostavnu Coolinarika Video Baker aplikaciju koja obiluje beskrajnom food inspiracijom, a u samo tri tjedna skupila je gotovo 10.000 preuzimanja.

Kako navode iz koprivničke kompanije, riječ je o zabavnom i praktičnom alatu za snimanje video recepata popularnog vertikalnog formata te mjestu koje obiluje beskrajnom inspiracijom za pripremanje hrane. Mobilna aplikacija Coolinarika Video Baker u nekoliko jednostavnih koraka omogućuje kreiranje vlastitog video recepta. Na jednom mjestu video se može snimiti, urediti, opremiti naljepnicama, glazbenom podlogom i glasovnim zapisom. Sva jela unutar aplikacije mogu se pretraživati po namirnici i težini pripreme.

Stoga iz Podravke pozivaju da aplikaciju besplatno preuzmete sa Google Play ili Apple mobilne trgovine i nikad lakše snimite svoj prvi recept. Svoj zabavan video uradak lako možete podijeliti sa svojim prijateljima putem opcije Dijeli (Share) ili ga objaviti na svom Instagram i TikTok kanalu te oduševiti sve ljubitelje ukusnih zalogaja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!