Povećana proizvodnja Saponijina BIS Handysepta

Jedna od najvažnijih mjera zaštite od Corona virusa, prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, je redovno pranje i dezinfekcija ruku, podsjećaju u osječkoj tvrtki

‘Ostani doma’ – slogan je koji ovih dana odjekuje Hrvatskom, ali i svijetom. Ako želimo da ovaj virus što prije prođe, to je jedan od najvažnijih koraka, da ostajući doma – spašavamo svijet. Saponia Osijek je oduvijek bila društveno odgovorna tvrtka. Također, Saponia je jedna od rijetkih kompanija koja baš u ovim danima slovi kao uzor ostalim poslovnim subjektima u Hrvatskoj. Donirali su novac za osječku bolnicu, donirali su proizvode za Zagrepčane koji su u potresu ostali bez domova te sada, kada ljudi strahuju za svoje radno mjesto, svoje radnike dodatno novčano nagrađuje jer rade u tri smjene.

Jedna od najvažnijih mjera zaštite od Corona virusa prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji je redovno pranje i dezinfekcija ruku te održavanje higijene prostora i površina. Proizvodnja osječke Saponije, otkako je počela epidemija, radi u tri smjene kako bi omogućili hrvatskim građanima održavanje pravilne higijene. Među proizvodima čija je proizvodnja povećana nalazi se BIS Handysept, alkoholno sredstvo namijenjeno za dezinficiranje opranih ruku. Sredstvo, zahvaljujući visokom udjelu alkohola od 70 posto, posjeduje visoki dezinfekcijski učinak te uspješno reducira broj mikroorganizama s površine ruku i ima produženo djelovanje. Komponente ugrađene u sastav proizvoda štite i dezifinciraju ruke.

Slogan ‘Ostani doma’ bio je nit vodilja pri definiranju pakiranja proizvoda za dezinfekciju čime su u Saponiji omogućili da nabavkom jednog pakiranja proizvoda za dezinfekciju, naši građani zadovolje svoje potrebe na duže vrijeme te se manje izlažu ugrozi koja je trenutno oko nas prilikom odlaska u nabavku. Proizvodi se proizvode u pakiranjima od 450 ml i 470 ml.

BIS Handysept za sada možete pronaći u sljedećim ljekarnama diljem Hrvatske, a iz Saponije pozivaju da im se jave i ostale ljekarne na mail: prodaja@saponia.hr ili prodaja.vpip@saponia.hr