jacques-okruzen-djecom_blurKako je mladi papagaj Blu naučio letjeti i kakve su ga sve pustolovine čekale na putu do Brazila saznali su jučer gosti na svečanoj premijeri sinkroniziranog animiranog filma RIO.

Čarobno 3D putovanje u egzotične krajeve Rio de Janeira u znaku brenda POLI pogledali su Anica Kovač, Branka Krstulović, Zlatan Zuhrić Zuhra, Mile Kekin i Jacques Houdek koji je posebno je razveselilo najmlađe koji su nestrpljivo očekivali prikazivanje ove avanture ispunjene glazbom i smijehom.

Osim animirane priče Rio, koja će zasigurno postati pravi filmski hit, srca klinaca osvojio je i POLI.

Uz prepoznatljiv POLI okus i kvalitetu, bez obzira o kojem se POLI-ju radi – klasičnom, s povrćem, sa sirom, light, POLI snack ili POLI pate – užitak u u svakom zalogaju je neizostavan. Stoga ne čudi da su svi – ludi za POLI.

Pod dojmom animiranog filma Rio, najnovijeg ostvarenja tvoraca animiranog serijala Ledeno doba, te ludih ritmova Brazila, partner filma POLI nagradit će najsretnijeg vjernog kupca upravo putovanjem u Rio de Janeiro.

Osim ovog ludog putovanja, svi koji od 31.03. do 14.05. 2011. godine kupe bilo koji POLI i svoje podatke i broj računa pošalju SMS-om na 60045 ili na www.poli.com.hr mogu osvojiti provod u Disneylandu Paris ili Legolandu u Njemačkoj.

Uz ovakve fantastične nagrade, POLI vas još vodi u kino na sinkronizirani spektakl RIO koji nam donosi priču o nespretnom mladom papagaju Blu koji ne zna letjeti i u društvu prijatelja kreće u divlju avanturu daleko od doma. Ako brzo i točno odgovorite na postavljena pitanja na Facebooku i vi se možete zabaviti uz vesele i simpatične likove iz crtića Rio.

Promo