hasbro-monopolyKompanija Prodis dodatno je proširila i ojačala svoje poslovanje potpisivanjem Ugovora o poslovnoj suradnji s jednim od vodećih svjetskih proizvođača igračaka za djecu, kompanijom Hasbro, te time još jednom potvrdila svoje mjesto među vodećim distributerima robe široke potrošnje u Hrvatskoj, priopćeno je danas iz te kompanije.

Poslovna suradnja među kompanijama dogovorena je 1. travnja 2012. godine čime je Prodis postao distributer Hasbro brendova za tržište Hrvatske.

“Nakon dvije godine teških poslovnih okolnosti, sa zadovoljstvom možemo objaviti da ćemo zbog poslovne suradnje s kompanijom Prodis osnažiti naš razvoj na hrvatskom tržištu. U potpunosti smo sigurni kako će ta suradnja s Prodisom to i potvrditi. Njihov pristup i profesionalni portfolio garantiraju nam da ćemo vrlo brzo dosegnuti onu razinu prodaje koju smo imali u našim najboljim godinama”, izjavila je Evelyne Wilhelmseder, Business Development Manager, Hasbro EMEA.

Prodis je u Hrvatskoj prepoznat kao pouzdan partner kompanijama Unilever, Ilirija, Lego, Unicef, Walt Disney, a ovim ugovorom o poslovnoj suradnji širi svoje polje djelovanja u kategorijama društvenih igara te igračaka za djecu različitih dobnih skupina. (Limun.hr)