30.03.2019., Rovinj - 7. Dani komunikacija. Dodjela nagrada Young Lions. Photo: Igor Soban/PIXSELL

Industrija tržišnih komunikacija ne predaje se u kriznim situacijama stoga će se proglašenje najboljih projekata industrije, koje se niz godina održavalo na Danima komunikacija u Rovinju, ove godine održati online, i to 16. i 17. travnja u 21 sat na Facebook stranici Dani komunikacija live. Prvu večer riječ će dobiti pobjednici natjecanja IdejaX i MIXX, dok će druga večer biti posvećena najefikasnijim marketinškim projektima natjecanja Effie.

Teško razdoblje u kojem se svi nalazimo možemo iskoristiti za retrospekciju te se usmjeriti na stvaranje novih ideja koje će, s obzirom na trenutnu situaciju, doprinijeti cijeloj zajednici – jer kreativnost itekako ima moć donošenja pozitivne promjene i utjecanja na širu publiku. U trenucima kada je uz fizičko, itekako narušeno i mentalno zdravlje, kreativnost uz pomoć tehnologije može mijenjati živote, priopćili su iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA).

Stoga HURA kao organizator poručuje da je sada još važnije nego prije nagraditi izvrsna komunikacijska postignuća iz prethodne godine te profesionalce koji djeluju u industriji kako bi se ljestvica kreativne izvrsnosti nastavila podizati za bolju i kvalitetniju budućnost.

Ostanite doma i pridružite se publici koja će tijekom dvije večeri uživati u selekciji najboljih projekata hrvatske komunikacijske industrije – proglašenje pobjednika natjecanja IdejaX i MIXX održat će se 16. travnja u 21 sat, a o pobjednicima natjecanja Effie doznat ćete 17. travnja u 21 sat uživo na Facebook stranici Dani komunikacija, pozivaju iz HURA-e.

Pobjednici će i u ovoj prilici moći održati svoje pobjedničke govore, stoga ne propustite priliku sudjelovati na prvom online proglašenju dobitnika nagrada hrvatske komunikacijske industrije. Sve informacije o natjecanjima pronađite na službenim stranicama festivala.

Uz svijest o ozbiljnosti pandemije koja je zadesila cijeli svijet, svi zainteresirani tijekom dvije večeri dobit će uvid u najbolje od hrvatske kreativnosti tijekom protekle godine te će na taj način podići svoj duh, a svoje misli moći usmjeriti na crpljenje inspiracije za stvaranje bolje budućnosti.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!