Promming d.o.o. iz Čakovca obiteljska je tvrtka osnovana 1990. godine koja se razvila u vodećeg domaćeg, ali i regionalnog proizvođača opreme za trgovine i skladišta te namještaja za poslovne prostore. Promming trenutno zapošljava više od 180 iskusnih i motiviranih zaposlenika na proizvodnoj površini od 20.000 četvornih metara.

Usluga koju nudimo obuhvaća kompletan proces – od projektiranja prostora preko same izrade opreme do montaže na objektu te osiguravanja podrške tijekom korištenja opreme, a naš razvojni inženjerski tim svojim dugogodišnjim iskustvom omogućuje kvalitetnu podršku vašim projektima.

Aktualna situacija vezana uz COVID – 19 pandemiju osvijestila nas je koliko je važna higijena za kupce, djelatnike, djecu i sve osobe koje se kreću na mjestima gdje je velika cirkulacija ljudi. Iako bolest često na većinu građana djeluje neprimjetno, ne treba izostaviti podatak da zaražene osobe ipak mogu prenijeti virus svojim sugrađanima kroz socijalno okruženje.

Upravo na javnim i poslovnim prostorima poput prehrambenih i neprehrambenih trgovina, većim trgovačkim centrima, tvrtkama i manjim obrtničkim radnjama, fitnes centrima te u vrtićima i školama, higijenske stanice za dezinfekciju ruku i predmeta vrlo su važno pomoćno sredstvo u suzbijanju infekcijskih oboljenja.

Higijenske stanice su hrvatski proizvod koji je proizveden u našim proizvodnim pogonima od najkvalitetnijih materijala, a pružaju maksimalnu dezinfekcijom ruku i predmeta. Prilikom razvoja higijenskih stanica za ruku i predmete vodili smo se kvalitetom, funkcionalnošću, ali i estetikom tako da je izbor prilagođen individualnim potrebama.

U našem širokom asortimanu higijenskih stanica nudimo proizvode koji se mogu higijenski aktivirati laktom ili senzorom, a izvedeni su u različitim RAL bojama iz plastificiranog lima i s komorama za dezinfekciju od nehrđajućeg čelika. Isporučuju se spremne za uporabu.

Uz higijenske stanice i dispenzere dezinficijensa nudimo dodatke i potrošni materijal poput dezinficijensa koji je dermatološki i mikrobiološki atestiran, a sadrži dodatak eteričnih ulja ili aloe vere kako bi i najmlađi dobili najbolju i najnježniju zaštitu.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite našem prodajnom timu na info@promming.hr koji će vas stručno savjetovati o vrstama i najboljem odabiru higijenske stanice za dezinfekciju ruku i predmeta.

PROMMING – Vaš partner u suzbijanju infekcijskih oboljenja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!