VijestiZemljaPrvi Interspar samoposlužni restoran u Hrvatskoj

Prvi Interspar samoposlužni restoran u Hrvatskoj

interspar-restoran-2Više od deset različitih menija svakodnevno u ponudi Interspar restorana

U sklopu shopping centra Garden Mall otvoren je prvi samoposlužni Interspar restoran u Hrvatskoj. Posebnosti Interspar restorana su najveći i najbogatiji izbor svježe pripremljenih salata, svakodnevno više od deset različitih vrsta menija, a za one koji paze na svoju prehranu tu je i posebno osmišljen VITAL meni. U ponudi restorana je i dječji meni uz koji najmlađi, uz ukusan obrok prilagođen njihovom uzrastu, na poklon dobiju i igračku iznenađenja. Sva jela pripremaju se isključivo od visokokvalitetnih namirnica strogo kontroliranog podrijetla te se spravljaju pri najstrožim higijenskim uvjetima prema HACCP standardima.

Interijer restorana uključuje dio gdje se gosti mogu samostalno poslužiti raznim predjelima, juhama, povrtnim i voćnim salatama, desertima te hladnim i toplim napitcima, dok će na uslužnom pultu moći izabrati nešto iz bogate dnevne ponude. Također, po želji, gosti mogu uživati gledajući kako im kuhar priprema svježu tjesteninu i umak u wok tavi ili odabrano jelo s grilla.

Jedna od najvećih prednosti Sparovog restorana su prihvatljive cijene uz stalne dnevne i tjedne ponude, ali i jednako bogat izbor jela subotom i nedjeljom koji će goste osloboditi stresa kuhanja tijekom vikenda i tako im osigurati više slobodnog vremena za druženje s obitelji i prijateljima. Restoran je otvoren svaki dan od 9 do 21 sat.

Najnovije objave

Dalić: Tri Fortenovine kompanije bit će treći stup u poslovanju Podravke

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa je ponudu Podravke ocijenila najboljom Predsjednica...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...