qudal-medalja-midiTvrtka Zvijezda iz sastava koncerna Agrokor osvojila je u okviru Qudal istraživanja najviše ocjene za kvalitetu svojih proizvoda.

U istraživanju kvalitete, koje je u Hrvatskoj proveo Centar za istraživanje tržišta GfK, Zvijezda je osvojila pet Qudal certifikata i to u kategorijama: biljno ulje, maslinovo ulje, margarin, majoneza i ketchup.

Kada je riječ o jestivim uljima, maslinovim uljima, margarinima, majonezama i ketchupu, hrvatski potrošači su svoje povjerenje odlučili dati proizvodima Zvijezde i na taj način ocijenili Zvijezdine proizvode najkvalitetnijima na tržištu, ocjenjuje se u istraživanju.

U kategoriji “biljno ulje” Zvijezda je osvojila 70,8 posto glasova hrvatskih potrošača, što je dvadeset puta više osvojenih glasova od drugoplasiranog, dok je u kategoriji “maslinovo ulje” dobila četiri puta više glasova od prvog sljedećeg konkurenta.

U kategoriji “margarin” Zvijezda je uvjerljivi pobjednik s gotovo tri puta više glasova od drugoplasiranog, a čak osam puta više od trećeplasiranog. Isto tako, u kategoriji “majoneza” ovaj proizvođač odnio je pobjedu s deset puta više glasova od drugoplasiranog, a u kategoriji “ketchup” Zvijezda je osvojila prvo mjesto s dvostruko većim brojem glasova od drugoplasiranog u ovoj kategoriji, ističu iz Qudala.

Zvijezda je već 95 godina najveći domaći proizvođač jestivih ulja te jedini proizvođač margarina i majoneze u Hrvatskoj, a upravo je najuvjerljivije pobjede ostvarila u kategorijama biljnih ulja, margarina i majoneza. Rezultati provedenog istraživanja dodatna su potvrda Zvijezdine vodeće pozicije na tržištu te povjerenja koje joj svakog dana pružaju potrošači, kaže se u istraživanju.

Qudal istraživanjima kvalitete mjeri se zadovoljstvo kupaca po inovativnoj metodi QUDAL – DEEPMA (Deep Mind Awareness) koja se provodi u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ donijetog od strane Međunarodne trgovačke komore (ICC) i Svjetske udruge istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).