rba-posRaiffeisenbank Austria d.d. (RBA) malim i srednjim poduzetnicima nudi idealno rješenje – RBA fiskalnu blagajnu integriranu u RBA POS terminale – koje objedinjuje izdavanje fiskalnih računa te naplatu karticama, za prodajna mjesta ili mobilnu prodaju.

RBA fiskalna blagajna je novost na tržištu mobilnih rješenja za male i srednje poduzetnike te se radi o suvremenom tehnološkom rješenju iz RBA, temeljenom na GPRS tehnologiji.

Zbog vrhunske izrade i jednostavnoga korištenja te funkcionalnosti, RBA fiskalna blagajna osigurava poduzetnicima apsolutnu fleksibilnost u primjeni te pouzdanost rada u svim vremenskim i lokacijskim uvjetima.

Ovo jedinstveno rješenje za sve male i srednje poduzetnike i trgovce, osmišljeno je te se pokazalo izuzetno korisnim za raznovrsna prodajna mjesta poput ambulantne i/ili mobilne prodaje proizvoda i usluga za sve trgovce koji u svojoj ponudi imaju do 100 artikala u ponudi.

RBA fiskalna blagajna objedinjuje složena tržišna aplikativna rješenja fiskalne blagajne u jednostavnom rješenju “u oblaku” za administraciju i fiskalizaciju, uključujući i aplikaciju za prihvat kartica na POS uređajima.

Kako bi služila poduzetnicima ili trgovcima kao “jedinstveno mjesto za sve”, RBA fiskalna blagajna nudi i administraciju na samim prodajnim mjestima, pa je tako pristup podacima o djelatnicima i cjenicima kao i arhivi ranije izdanih računa moguć, na samom uređaju te na web sučelju za trgovce, dostupno 24/7.

rba-posRBA fiskalna blagajna idealno je rješenje za sve prepreke s kojima se susreću mali i srednji poduzetnici te u ovom trenutku jedino RBA pruža mogućnost ugovaranja fiskalne blagajne i prihvata kartica istovremeno. Detaljnije informacije o ugovaranju nove usluge dostupne su u poslovnicama Raiffeisen banke.

Više informacija o RBA fiskalnoj blagajni, moguće je pronaći na RBA službenim web stranicama, a web aplikacija za trgovce s RBA fiskalnom blagajnom, odnosno, fiskalna blagajna “u oblaku”, nalazi se na sljedećoj adresi.

PROMO