gavrilovic-romana-largeSalama Romana predstavnik je nove linije Gavrilovićevih premium proizvoda Di Giusto.

Zahvaljujući kraćem vremenu sušenja laganog je i blagog okusa, sočna i mekana po uzoru na premium salame sjeverne Italije. Lako se prepoznaje po rustikalnom ovitku obavijenom plemenitim plijesnima u duhu tradicionalnih Gavrilovićevih delikatesa.

Egalizirano pakiranje Romane od 330 grama namijenjeno je za pozicioniranje u hladnom zidu, dok je veće neegalizirano pakiranje od 640 grama predviđeno za delikatese.

Di Giusto linija premium trajnih salama dobila je ime po obitelji Di Giusto čije su generacije, od druge polovice 19. stoljeća, zime provodile u Petrinji pripremajući fine salame u tvornici Gavrilović.

Članovi te obitelji bili su poznati mesarski majstori te su, radeći uz bok Gavrilovićevim majstorima, ostavili duboki trag u povijesti tvornice i hrvatske gastronomije.

“Dokaz čvrstih veza talijanske obitelji s Petrinjom je činjenica da potomci obitelji Di Giusto još i danas rade u Gavriloviću te im ovom linijom trajnih salama odajemo zasluženo priznanje. U pozadini etikete se nalazi originalna fotografija iz 1906. godine na kojoj su prikazani petrinjski i talijanski majstori iz Gavrilovića”, ističu iz proizvođača.

Proizvođač: Gavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja

Besplatni potrošački telefon: 0800 1690

Internet: www.gavrilovic.hr, www.facebook.com/Gavrilovic1690, http://twitter.com/Gavrilovic1690

E-mail
: jelica@gavrilovic.hr