Rotarijanci prikupili više od 1000 kg namirnica za Pučku kuhinju na Sv. Duhu

pomozimo-srcem-2011-largeU organizaciji Rotary kluba Zagreb Gradec i ove je godine nastavljena tradicionalna akcija “Pomozimo srcem”, koja se provodi još od 2001. godine.

Na poziv članova Rotary kluba tijekom 17. i 18. prosinca više je stotina građana u Getro centru Vrbani od vlastite kupovine za obitelj darovalo ulje, brašno, šećer, tjesteninu i druge namirnice za Pučku kuhinju te tako pomoglo brojnim korisnicima kuhinje.

Ukupno je u dva dana donirano više od 1000 kg namirnica, a prikupljeni proizvodi isporučit će se u četvrtak, 22. prosinca, u župu Sv. Antuna na Sv. Duhu.

“Pučku kuhinju dnevno posjeti više od 650 građana. Drago nam je što možemo i ove godine barem malo pomoći opskrbi pučke kuhinje jer time pomažemo ljudima koji nemaju druge mogućnosti za prehraniti sebe ili svoje obitelji. Zahvaljujemo se Getro centru Vrbani i njegovim djelatnicima na pomoći i suradnji kako bi se ova akcija održala i ove godine kada je pomoć potrebnija nego ikada”, navodi se u priopćenju Rotary kluba Zagreb Gradec.

Prethodni članakSocijalni dućan uskoro u Gospiću
Sljedeći članakDukat predstavio novu aplikaciju za pametne telefone