Do sada poznata kao kraljica svakog stola, ove zime Jamnica postaje kraljica stila. Predstavljamo novu, limitiranu Jamnica blagdansku kolekciju.

Sredinom studenog 2019., povodom blagdana, dolazi osam novih ukrasa na bocama gazirane prirodne mineralne vode Jamnice. Na pakiranju nepovratne staklene boce od 0,75L prepoznatljivim tonovima zelene i bijele boje dodane su svečane nijanse crvene, zlatne i srebrne.

Nova kolekcija inspirirana je filigranskom tehnikom, a modernim i novim dizajnom, stiliziranim u blagdanskim motivima Jamnica dolazi u sasvim novom, do sad neviđenom izdanju. Na taj način će svako okupljanje, druženje ili večera imati dodatan ukras, kroz 8 različitih blagdanskih motiva.

Uočljiva kao i dobar komad odjeće, ukras kojeg će biti nemoguće ne primijetiti, istovremeno snažna i jednostavna, nova kolekcija dočarava glave osobine branda, jedinstvene gazirane mineralne vode, Jamnice.

Limitirana kolekcija, koja odiše elegancijom i ekskluzivnošću, bit će dostupna na odabranim prodajnim mjestima kako u maloprodaji tako i u HoReCa kanalu.