dormeo-go-mercator-h-akcija-001Ususret nadolazećim praznicima i godišnjim odmorima, kada većina građana kreće na put, Mercator i Getro su za svoje kupce pripremili novi ciklus programa lojalnosti kroz posebnu ponudu proizvoda iz Dormeo linije za putovanja s 50 posto popusta, izvijestili su iz Mercatora.

Dormeo Go linija za putovanje dostupna je po cijenama sniženim 50 posto uz odgovarajući broj sakupljenih naljepnica.

Za svakih potrošenih 50 kuna u Mercatoru ili Getrou kupac dobiva naljepnicu, a za sakupljenih 15 naljepnica za sve kupce ili pak 10 za korisnike Mercator Pika ili Getro friend kartice ostvaruje se pravo na popust od 50 posto.

Naljepnice se sakupljaju u periodu od 11. lipnja do 16. rujna, a povoljnu kupnju je moguće ostvariti sve do 30. rujna ili do prodaje zalihe određenog proizvoda prije isteka akcije.

U ponudi su kovčezi u tri veličine (100 l, 65 l i 40 l), putna torba (65 l), rukasak (20 l) te kolica za kupovinu zapremine 50 l. Osim spomenutog, popust je moguće ostvariti i na dodatnu ponudu koja uključuje ženske i muške kozmetičke torbice te putni jastuk.

Dormeo Go liniju čine proizvodi modernog dizajna i visoke kvalitete zajamčene dvogodišnjom garancijom izdanom na osnovu niza testova kojima je dokazana izdržljivost samih proizvoda, izdržljivost kotača (neoštećeni kotači za 20 km vožnje punog kofera), patent zatvarača (2500 otvaranja i zatvaranja), izdržljivost teleskopskih drški (500 puta izvlačenje teleskopske drške) te otpornost na prevrtanje (potpuno spakiran kofer može se prevrnuti 5 puta bez oštećenja).

Glavna odlika svih proizvoda je funkcionalnost. Napravljeni su od visoko kvalitetnih materijala koji su otporni na zaprljanje, a svi proizvodi opremljeni su i velikim brojem pretinaca te elastičnim trakama za bolju organizaciju sadržaja.

Mercatorovi programi lojalnosti već su poznati po tome što nude doista provjereno kvalitetne proizvode svjetskih brandova poput Kyocera noževa i Delimano keramičkog posuđa koje je osvojilo brojne posjetiteljice, kao i posteljine od srebra i bambusa za zdraviji san te kupaonskih setova od čistog organskog pamuka, kažu iz Mercatora.

“U Mercatoru s današnjim danom započinje još jedan program lojalnosti koji će trajati do kraja rujna 2012. Novost ovog ciklusa jest da mogu sudjelovati kupci Mercatora i Getroa. Dosadašnji odaziv pred nas postavlja još više standarde koje ponudom Dormeo Go! linije za putovanje želimo u potpunosti zadovoljiti te opravdati očekivanja naših kupaca da kupnju visokokvalitetnih proizvoda mogu ostvariti i uz 50 posto popusta”, istaknula je Lea Marcijuš, voditeljica odnosa s javnošću Mercatora-H.