Pitoreskna i uređena Popovača domaćin je nove lokacije gdje Spar Hrvatska nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. Tako je 24. studenog u Kutinskoj ulici 16, na gotovo 1300 četvornih metara svečano otvoren Spar supermarket. Potpuno novi, moderni Spar objekt izgrađen je prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, a radi se o investiciji vrijednoj više od 35 milijuna kuna. Ovim je otvorenjem posao dobilo 25 novih, lokalnih djelatnika koji će biti na usluzi svim stanovnicima ovoga kraja.

Svega tri mjeseca nakon obilaska gradilišta sredinom kolovoza, novi, najmoderniji Spar supermarket u Popovači svečano su otvorili gradonačelnik Josip Mišković, predsjednik Uprave Spar Hrvatska Helmut Fenzl, direktor prodaje Spar supermarketa David Korošec, regionalni voditelj Domino Ćosić te voditeljica trgovine Anita Toromanović. Dobra praksa doniranja nastavljena je i ovom prilikom kada je donirana vatrogasna oprema Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Popovača vrijedna 20.000 kuna.

Otvorenje ovog supermarketa značajno će unaprijediti trgovačku ponudu Popovače jer je od sada stanovnicima na raspolaganju raznovrsna Spar ponuda, koja uključuje brojne proizvode Spar robnih marki te široki izbor prehrambenih i neprehrambenih proizvoda visoke kvalitete. U ponudi novog supermarketa u Popovači nalazi se više od 10.000 proizvoda. Posebnost ovog, najmodernijeg supermarketa su odjel mesnice i ribarnice sa svježom ribom te toploteka sa širokim izborom gotovih jela.

Uz bogatu Spar ponudu prehrambenih i neprehrambenih namirnica i artikala, posebnost ovog supermarketa je i bogat božićni asortiman obzirom da ulazimo u predblagdanski period. Radi još boljeg iskustva i jednostavnije kupovine kupcima su na raspolaganju četiri samoposlužne blagajne unutar dućana te čak 90 parkirnih mjesta, od čega 6 invalidskih i 4 obiteljskih parkirnih mjesta.

Supermarket je otvoren svaki dan – od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 15 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!