spar-stickermania-wideTrgovački lanac Spar Hrvatska pokrenuo je novi program vjernosti pod nazivom Stickermania za koji kažu da je potpuno drukčiji od svih do sada ponuđenih projekata u Hrvatskoj.

Naime, po prvi puta na domaćem tržištu kupci će dobiti poklon za svaku kupnju iznad 50 kuna, a u Sparu su uvjereni da će novi program vjernosti biti uspješan jer je Stickermania već postigla izuzetne uspjehe u nekim drugim europskim zemljama.

Zbog edukativnog karaktera cijelog programa, ovaj loyalty program namijenjen je prije svega djeci, ali i odraslima jer obiluje podacima i informacijama o egzotičnim životinjama koje žive u fascinantnim područjima prašnjavih pustinja i travnatih savana našeg svijeta.

U svim Spar i Interspar trgovinama kupci će moći kupiti katalog sa sličicama po promotivnoj cijeni od 14,99 kuna – Pustinje i stepe. Kroz čarobni svijet životinja koje žive u pustinjama i stepama svijeta vodit će otkačeni i simpatični mačak Garfield koji će sve “Stickermanijake” voditi kroz čarobnu avanturu istraživanja s priručnikom za preživljavanje pun hrane za mozak i krcat ludom zabavom.

Sam način skupljanja sličica je vrlo jednostavan – svaka kupnja iznad 50 kn u Spar i Interspar trgovinama bit će nagrađena gratis vrećicom s pet sličica. Osim gratis vrećica, dodatne sličice moći će se kupiti po promotivnim cijenama od 4 kune na svim blagajnama i trafikama.

Zbog posebnog edukativnog karaktera, osim uobičajenih marketinških kanala komunikacije, njihov Garfield će posjetiti škole i vrtiće te kroz igru upoznati djecu kako preživjeti u pustinji i stepi, koje životinje mogu tamo sresti te pružiti sve detaljne informacije o tome kako izgledaju, čime se hrane i sl.

Posebna druženja strasnih skupljača sličica bit će organizirana u Spar i Interspar trgovinama, gdje će “Stickermanijaci” imati prigodu razmjenjivati sličice i podijeliti svoja znanja.

Za sve Stickermanijake bit će otvorena posebna internetska stranica www.stickermania.hr koja će obilovati mnogim zanimljivostima i interaktivnim sadržajima poput zabavnih igrica u kojima će svi posjetitelji moći uživati i u isto vrijeme učiti. Velika gužva se očekuje i u virtualnom svijetu Facebook profila Stickermania koji je otvoren samo za Garfielda i njegove “Stickermanijake”.

Stickermania program vjernosti traje do 17. studenog 2011. godine.