vindija-posjet-ravnatelja-osnovnih-skola-rujan-2012Vindija je i ove godine na početku nove školske sezone ugostila ravnatelje i djelatnike osnovnih škola i dječjih vrtića iz sjeverozapadne Hrvatske

Oko 150 osnovnoškolskih ravnatelja i djelatnika vrtića s područja sjeverne Hrvatske (Varaždin, Zagorje, Podravina, Međimurje, Moslavina, Bilogora) prisustvovalo je 20. i 21. rujna sada već tradicionalnim posjetima Poslovnom sustavu Vindija, značajnom dobavljaču namirnica za školske obroke, priopćeno je iz Vindije.

Ravnatelji osnovnih škola i vrtića, koji na redovitoj bazi surađuju s varaždinskom tvrtkom, tijekom svojih su posjeta razgledali brojlersku farmu Industrije mesa Koka, smještenu u Kučanu Donjem.

Koka, kao jedna od ključnih članica Poslovnog sustava Vindija, predstavila je u sjedištu tvrtke svoj asortiman pilećeg mesa. Zainteresiranim posjetiteljima predstavljena je i Vindijina ponuda sokova te mliječnih i pekarskih proizvoda, kao i Vindon purećeg mesa.

Među novitetima koje su Vindijini komercijalni djelatnici predstavili svojim poslovnim partnerima našla su se višestruka pakiranja Freska i ‘z bregov jogurta, Fino mi je pudinzi sa šlagom te novi okusi funkcionalnih sokova Iso sport i GI Control, a od novijih proizvoda iz mesnog asortimana prezentirane su okruglice Cekin Crispy Pops.

Osim tradicionalnog prijama poslovnih partnera, Vindija je početak nove školske godine obilježila i akcijom darivanja 35 škola i vrtića diljem zemlje s ukupno 2500 kilograma svojih Freska voćnih jogurta u četverostrukim izdanjima.

S obzirom da je 26. rujna na rasporedu manifestacija Svjetskog dana školskog mlijeka, kada će se na zagrebačkom Bundeku mališani ponovno družiti s Vindijom i njenim zanimljivim gostima, ovakva akcija itekako je dobra najava ovog zanimljivog događaja čiji je cilj ukazati na važnost pravilne i zdrave prehrane, poručuju iz Vindije.