Povodom potpisivanja Ugovora o ekskluzivnoj prodaji ulaznica za novu sezonu sportskog spektakla Arena Ice Fever 2012., koje su u prodaji od 28. studenog ekskluzivno u Tisak media centrima (TMC) i poslovnicama Atlasa, jučer su u Tisak mediji u Arena centru gostovali hokejaši Dario Kostović, Andy Sertich, Frank Banham i Vjačeslav Truhno iz Kluba hokeja na ledu Medveščak.

hokejasi-medvescaka-arena-ice-fever-2012-najava-largeTom je prigodom organizirano i natjecanje u igranju video igrice između hokejaša i posjetitelja, a hokejaši su za ženski dio publike upriličili i kratak tečaj hokeja.

Nakon neizvjesne borbe, 20 najuspješnijih posjetitelja nagrađeno je s po dvije karte za utakmicu KHL Medveščak Zagreb – SAPA Fehervar AV19 koja je na rasporedu 10. siječnja i po dvije karte za utakmicu KHL Medveščak Zagreb – HDD TILIA Olimpija Ljubljana koja se igra 17. siječnja 2012. godine.

U Tisak media centrima moguće je, pored ulaznica za Arena Ice Fever, kupiti i ulaznice za sva sportska, kulturna, glazbena te za sva ostala događanja za koja se ulaznice prodaju i u sustavu Eventima, Dekoda ili Ticketproa.

Među ostalima, mogu se kupiti karte i za sljedeća događanja u narednom razdoblju:
Tomislav Bralić, Klapa Intrade, Oliver i prijatelji Arena Zagreb, 08.12.
Dino Merlin, Arena Zagreb, 22.12.
Utakmice KHL Medveščak sezona 2011./12.
Utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije
Vatroslav Lisinski sezona 2011./12.
Kazalište Komedija, sve predstave Zvjezdanog ciklusa
Ulaznice za Europsko prvenstvo u futsalu