IzlogPredstavljamoVademecum zubne paste s prirodnim sastojcima

Vademecum zubne paste s prirodnim sastojcima

vademecum-75ml-pro-medic-kutijicaU asortimanu Henkelove robne marke Vademecum nalaze se osnovne paste za zube koje se baziraju na prirodnim sastojcima, kao i premium paste za zube koje kombiniraju sastojke iz prirode i najnovije tehnologije.

vademecum-75ml-pro-medic-bocicaTakođer, tu se nalaze i 2u1 proizvodi, kao kombinacija paste za zube i antibakterijske vodice za ispiranje usta, paste za zube namijenjene djeci, te paste za mliječne i trajne zube.

Najnoviji proizvod je Vademecum Pro Medic, zubna pasta koja uz pomoć formule s tekućim kalcijem aktivno jača i štiti zube od karijesa.

Vademecum paste za zube može se pronaći u svim velikim i srednjim dućanima te u većini malih dućana diljem Hrvatske.

Shodno tome, iz tvrtke ističu kako zauzimaju značajne tržišne udjele pa je tako Vademecum junior lider na tržištu dječjih pasta za zube, dok je Vademecum 2u1 vodeći unutar svog segmenta.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...