Ispunjen maksimalni broj prijava za kušanje hrvatskih vina u Londonu

Ovogodišnja promocija i kušanje hrvatskih vina u Londonu , u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva poljoprivrede održat će se 17. listopada u hotelu The Westbury Hotel u Londonu, izvijestili su iz HGK.

Očekuje se više od 200 gostiju iz vinskog svijeta, kažu u HGK te dodaju kako je ispunjen maksimalni broj prijava za Master class radionicu. Među najavljenim gostima je Steven Spurier te predstavnici Bancroft Winesa, Marks and Spencera.

Ovogodišnja tema Masterclassa je RED DALMATIA, koju će uz Sašu Špiraneca voditi i Joe Wadsack. Ove se godine, u ime Udruženja vinarstva HGK, predstavilo čak 22 hrvatskih vinara, s više od stotinu različitih etiketa.

Riječ je o gotovo svim najboljim hrvatskim vinarijama: Agrolaguna, Cattunar, Kabola, Kozlović, Matošević, Trapan, Bodren, Bolfan vinski vrh, Vina Kos, Lagradi, Badel 1862 (sa svojim vinarijama – Daruvar, Križevci, Kurija Nespeš, Benkovac i Svirče), Belje, Iločki podrumi, Galić, Krauthaker, Zdjelarević, Jako vino, Krolo – dom, Suha punta, Zlatan otok, Dingač PZ i Vinarija Miloš.