Pod svojim prepoznatljivim znakom Kvaliteta Vindija, Grupa Vindija na tržište je plasirala nova, narezana izdanja svojih suhomesnatih proizvoda

Svoj asortiman polutrajnih, trajnih i šunkastih proizvoda od mesa peradi jedna od vodećih hrvatskih prehrambenih industrija obogatila je s 19 narezaka, od čega čak 11 dolazi u potpuno novim pakiranjima, dok ih je osam predstavljeno u novom ruhu.

Tako su, zahvaljujući instalaciji potpuno nove proizvodne linije, mesne prerađevine zaštićene brendovima Cekin, Vindon i Rozeto dobile vrhunski tretman u vidu praktičnih i atraktivno dizajniranih ambalaža.

Prednost novih pakiranja je i modificirana atmosfera zbog koje proizvodi zadržavaju jednaku kvalitetu proizvoda tijekom predviđenog roka održivosti.

PREMIUM PAKIRANJE
Među četiri nove vrste pakiranja svojim se oblikom i atraktivnim izgledom posebno ističe polukružna 100-gramska ambalaža. U tom luksuznom izdanju od sada dolaze Cekinova dimljena pileća prsa Dimcek, proizvod u kojem je posebno naglašen okus najfinijeg i najkvalitetnijeg dijela piletine.

Pečenjem te dimljenjem pomoću prirodnog dima, Dimcek dobiva specifičan i prepoznatljiv okus, a ovu ukusnu namirnicu krasi i visok udio bjelančevina te minimalna količina masti.

Premium pakiranjem ukrašena je i Rozeto Mortadela, popularna kobasica dobivena po tradicionalnoj talijanskoj recepturi. Specifična konzistencija koja krasi ovaj proizvod dobivena je uz pomoć specijalizirane opreme, a neodoljiv okus rezultat je korištenja isključivo svježeg svinjskog mesa te prirodnih začina.

Lagana pureća šunka Vindon DeLuxe također je dostupna u ovoj vizualno dojmljivoj varijanti, baš kao i Vindon Prestige šunka. DeLuxe šunka delikatesa je visokih nutritivnih vrijednosti i s minimalnim udjelom masnoće, a njen izuzetan okus proizlazi iz prirodno dimljenog i probranim začinima obogaćenog filea prsiju, najkvalitetnijeg dijela purećeg mesa.

NOVI DIZAJN
Postojeća 250–gramska izdanja Cekin i Rozeto narezaka dobila su novi dizajn pa će tako od sada ti proizvodi na policama trgovina biti dostupni u vizualno osvježenim pakiranjima.

Uz provođenje redizajna, čak pet proizvoda gastronomske marke Cekin (Pariška kobasica, Poliko Premium, Extrawurst, Dimcek i Cekin pileća prsa) dobili su i potpuno novo, 100-gramsko slim pakiranje, a u tom izdanju od sada dolazi i Vindon pureća posebna.

Ova elegantna pakiranja od sada krase i Rozeto nareske koji, za razliku od Cekinovih, dolaze kao 80-gramski proizvodi.

Uz Wienu, kobasicu proizvedenu od prvoklasnog goveđeg i svinjskog mesa, novim pakiranjem može se pohvaliti i neodoljiva čajna kobasica.

PROMO