15. regionalna konferencija o online marketingu, oglašavanju u turizmu, ROI-i i PR-u održat će se u Zagrebu od 15. do 17. studenoga

Ulažete kapital u oglašavanje i očekujete isplativost, no pokazuje se da ste nerentabilni i da uloženi kapital ne odražava povrat investicija. Mislite da sve zajedno nema smisla i ne možete pronaći gdje griješite? Ovdje nastupamo mi i za smirenje vam donosimo ROI!

Regionalna konferencija Web::Strategija 15 – Gdje mi je ROI? ugošćuje mnoge poznate predavače iz područja online marketinga, oglašavanja, PR-a i marketinga u turizmu.

Mjesto održavanja je Hypo centar u Zagrebu, a dani održavanja su 15. – 17. studenog 2012.

Ako želite pospješiti svoj poslovni rast, ako se bavite digitalnim medijima, internetskim marketingom i društvenim mrežama, prijavite se što prije na konferenciju, zauzmite svoje pozicije, proširite svoja znanja i vještine i naučite ono što do sada niste znali.

Pozivamo Vas da oplemenite svoje znanje s uspravnim formulama za ROI od regionalnih web-stručnjaka koji će s Vama nesebično podijeliti svoja već primijenjena iskustva na već petnaestoj konferenciji o web marketingu, PR-u i online promociji.

Očekujemo Vas na velikoj regionalnoj konferenciji sa stručnim predavanjima međunarodnih stručnjaka koji tvore izuzetan cjelodnevni program.

PROMO