Osnovna svrha projekta Poslodavac partner je prepoznavanje i isticanje organizacija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima

Dobivanjem prestižnog certifikata Poslodavac partner i ostvarivanjem maksimalnog rezultata u kategoriji rada, motivacije i nagrađivanja Zagrebačka pivovara svrstala se među vodeće tvrtke u motiviranju i nagrađivanju zaposlenika, izvijestili su iz tvrtke. Učestalo praćenje radnog učinka i adekvatno nagrađivanje zaposlenika jedne su od ključnih odrednica poslovanja Zagrebačke pivovare, ali isto tako i poruka za nove zaposlenike koji se s veseljem prijavljuju za rad u vodećoj pivovari u Hrvatskoj.

Komunikacija i nagrađivanje zaposlenika visoko su na listi prioriteta Uprave i mogu poslužiti kao primjer većini drugih tvrtki koje, i kad imaju razvijene procese upravljanja ljudskim resursima, često zaostaju u području sustavnog praćenja kvalitete rada svih zaposlenika i njegova povezivanja s nagrađivanjem.

Dobivanjem certifikata i posebnom pohvalom u kategoriji nagrađivanja zaposlenika Zagrebačka pivovara dokazala je koliku važnost pridaje komunikaciji i motiviranju zaposlenika. Svojim sustavom upravljanja radnim učinkom Zagrebačka pivovara promovira pravedno nagrađivanje vlastitih zaposlenika na svim razinama kako bi svojim radom svi pridonijeli ostvarenju vrijednosti i konkurentnosti kompanije.

Zavidnu razinu upravljanja ljudskim potencijalima Zagrebačke pivovare prepoznala je tvrtka SELECTIO, vodeća savjetnička kuća u području upravljanja ljudskim resursima koja dodjeljuje certifikat.

Primarna je svrha tog projekta prepoznavanje i isticanje organizacija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima. Proces certificiranja provodi tim stručnjaka koji 45 procesa upravljanja ljudskim resursima ocjenjuju u sklopu pet područja: strateško upravljanje zaposlenicima, proces privlačenja i zapošljavanja novih zaposlenika, praćenje radne uspješnosti, motiviranje i nagrađivanje zaposlenika, usavršavanje i razvoj zaposlenika te odnos sa zaposlenicima, ističe se u priopćenju.