Dana 17. lipnja 2021. godine, uz prisustvo tročlane komisije i javne bilježnice, održano je završno izvlačenje velike Riboline nagradne igre “U Riboli za spizu izdvoji i VW T-CROSS osvoji!”.

Nagradna igra trajala je od 26. travnja do 6. lipnja, a u njoj su mogli sudjelovati svi kupci koji su obavili kupovinu u vrijednosti od minimalno 50 kn, uz uvjet da je na računu bio barem jedan od proizvoda koji su bili posebno označeni na policama. Kroz šest tjedana, koliko je i trajala nagradna igra, izvlačile su se i tjedne nagrade: 6 x Ribola potrošački bon u vrijednosti 1.000,00 kn.

Prvu nagradu, automobil Volkswagen T-CROSS 1.0 TSI Life, osvojio je Stipe Radaš iz Kaštel Kambelovca. “Na prvu nisam vjerovao, jer nisam baš neke sreće za takve dobitke, ali kasnije kad su krenuli učestali pozivi od prijatelja i rodbine onda sam počeo vjerovati. A u Ribole nastavljam kupovati i dalje jer to je moj dućan”, izjavio je ovom prigodom sretni dobitnik.

Na završnom izvlačenju, osim dobitnika glavne nagrade izvučeni su i dobitnici bogatih popratnih nagrada.

“Ribola je vaš najbolji susjed od 1992. godine. Prva trgovina otvorena je u Kaštel Kambelovcu, a danas Ribola zapošljava više od 650 djelatnika te ima ukupno 80 poslovnica na području Dalmacije. Zahvaljujući svojim kupcima, Ribola bilježi kontinuirani rast, a upravo ovakve nagrade organizirane su u znak zahvale za vjernost kupcima”, poručili su iz Ribole čestitajući svim dobitnicima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!