Zewa toaletni papir dolazi u obje varijante, kao suhi i vlažni toaletni papir.

Suhi Zewa toaletni papir moguće je pronaći u 3-slojnoj ili 4-slojnoj varijanti, u pakiranjima od 4, 10, 16 i 20 rola u šest različitih varijanti, u boji ili bijeli, s mirisom ili bez mirisa.

Najprodavanija varijanta je Zewa Deluxe 3-slojni papir u 8+2 pakiranju od kojih kupci najviše preferiraju papir u boji kao Zewa Deluxe Breskva 8+2 i Zewa Deluxe Jasmin 8+2, a nedavno je lansirano i novo pakiranje od 20 rola koje nudi povoljniju cijenu po roli.

Zewa je sa svojom ponudom prisutna u svim segmentima hrvatskog tržišta, a najpopularniji proizvodi mogu se pronaći kod svih kupaca, od najmanjih lokacija do hipermarketa.

Zewa konstantno unapređuje i razvija postojeće proizvode čiji razvoj komunicira putem web stranice www.zewa.com.hr, dok su kampanje obično podržane TV oglašavanjem i promocijama.

“Na toaletnom papiru vrlo dobre pokazale su se limitirane kolekcije novih mirisa koje nisu u redovnom asortimanu, kao privremene zamjene postojećih artikala ili kao in and out artikli”, kažu iz distributera, tvrtke AWT International.