Tržišne komunikacijeAgristarovi čajevi dobitnici priznanja Best Buy

Agristarovi čajevi dobitnici priznanja Best Buy

U okviru nedavnog istraživanja Best Buy Award posvećenog kategoriji biljnih prirodnih čajeva, hrvatski su građani koji su sudjelovali u istraživanju najviše glasova dali robnoj marki Agristar od istoimene tvrtke iz Višnjevca kod Osijeka, priopćeno je iz tvrtke Axios koja provodi spomenuto istraživanje.

Istraživanje Best Buy Award ima za cilj ukazati na proizvode koji u svojim kategorijama nude najbolji omjer cijene i kvalitete.

Ispitanicima je u anketi postavljeno sljedeće pitanje: “Navedite naziv biljnih čajeva koji imaju blagotvorna svojstva na ljudsko zdravlje, koji se najčešće kupuju u ljekarnama, a koji u Hrvatskoj nude najbolji omjer cijene i kvalitete – prema vašem osobnom iskustvu i/ili iskustvu vama bliskih osoba.”

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive biljnih čajeva koji, po njihovom mišljenju, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

Najveći broj navoda ispitanika, a time i prvo mjesto u ovoj kategoriji, osvojio je Agristar.

Best Buy Award je projekt švicarske kuće Icertias – International Certification Association kojeg u Hrvatskoj zastupa i provodi tvrtka Axios u suradnji s konzultantskom i revizorskom kućom PWC (PricewaterhouseCoopers).

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...