Tržišne komunikacijeAkcijom "Pomagati je lako!" prikupljeno više od 30.000 proizvoda za pomoć siromašnima

Akcijom “Pomagati je lako!” prikupljeno više od 30.000 proizvoda za pomoć siromašnima

Pomagati je lako (4)Trgovački lanac Lidl Hrvatska i Hrvatski Caritas petu su godinu zaredom organizirali veliku humanitarnu akciju “Pomagati je lako!”, koja se i ove godine provodila na nacionalnoj razini u svih 86 Lidlovih trgovina i svim nad/biskupijskim Caritasima.

Akcija pomaže velikom broju siromašnih obitelji i pojedinaca, a ove je godine produžena do 31. prosinca kako bi pomoć došla do što većeg broja onih kojima je najpotrebnija.

U ovoj plemenitoj akciji ukupno je prikupljeno više od 30.000 proizvoda, a Lidl Hrvatska dodatno je uručio donaciju u vrijednosti 100.000,00 kuna usmjerenu korisnicima Crkvenih pučkih kuhinja, prenoćišta i blagovališta za beskućnike te korisnicima Caritasovih programa za pomoć beskućnicima.

Lidlovi su kupci i ove godine dokazali da imaju veliko srce te da je pomagati uistinu lako. Humanitarna akcija Lidla i Hrvatskog Caritasa “Pomagati je lako!” i ove je godine uspješno privedena kraju, pomažući brojnim obiteljima i pojedincima u potrebi.

Lidl i Hrvatski Caritas rezultate akcije komunicirali su na sada već tradicionalnoj press konferenciji na zagrebačkom Ksaveru, u prostorima Hrvatske biskupske konferencije gdje su javnost obavijestili o produljivanju trajanja akcije, kako bi pomoć došla do što većeg broja Caritasovih korisnika, te o Lidlovoj dodatnoj donaciji.

Podsjetimo, humanitarna akcija “Pomagati je lako!” provodila se na nacionalnoj razini prikupljanjem prehrambenih i higijenskih proizvoda za socijalno ugrožene korisnike pomoći nad/biskupijskih Caritasa diljem Hrvatske, a ove je godine trajala od 20.10. do 31.12.2015. godine.

U akciju su bile uključene sve Lidlove trgovine u Hrvatskoj (86 trgovina od ukupno 88 budući da su dvije naknadno otvorene pred kraj akcije) i sve nad/biskupijske Caritase (17).

Lidl Hrvatska je i ove godine uručio dodatnu donaciju u vrijednosti 100.000,00 kuna u proizvodima, usmjerenu korisnicima Crkvenih pučkih kuhinja, prenoćišta i blagovališta za beskućnike te korisnicima Caritasovih programa za pomoć beskućnicima, kako bi i njihovi blagdani bili što ugodniji i veseliji.

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...