Apple i Deloitte

Deloitte osniva novi tim za Apple kao podršku poslovnim subjektima u dizajniranju i implementiranju rješenja za iPhone i iPad.

Apple® i Deloitte najavili su sklapanje partnerstva kojim bi tvrtkama omogućili lakšu i bržu prilagodbu poslovanja uz postizanje maksimalne snage, jednostavnosti uporabe i sigurnosti koristeći platformu iOS na uređajima iPhone® i iPad®.

Udružujući snage, Deloitte je u procesu osnivanja prvog specijaliziranog tima ove vrste za primjenu Appleovih proizvoda koji će se sastojati od preko 5000 savjetnika isključivo usmjerenih pomoći korisnicima u transformaciji njihova načina rada na svim razinama poslovanja, od funkcija koje su u neposrednom kontaktu s klijentima, kao što su prodaja, terenske usluge i rad s osobljem, do istraživanja i razvoja, upravljanja zalihama i sustava pozadinske podrške.

Uz to, Apple i Deloitte surađivat će u razvoju nove usluge u ponudi Deloitteovog Odjela za konzalting pod nazivom “EnterpriseNext”, namijenjene kao pomoć klijentima da do maksimuma iskoriste hardver, softver i usluge iOS-ovog ekosustava. Nova usluga pomoći će klijentima otkriti mogućnosti kojima u svojim sektorima djelatnosti mogu ostvariti najveći utjecaj i u kratkom roku razviti prilagođena rješenja kroz brzu izradu prototipova.

“Znamo da je iOS najbolja platforma za mobilno poslovanje jer smo se i sami uvjerili u njene prednosti na više od 100.000 uređaja opremljenih iOS-om na kojem radi 75 prilagođenih aplikacija koje u svom radu koriste naši zaposlenici”, izjavio je Zlatko Bazianec, partner u Deloitteovom Odjelu za poslovno savjetovanje.

“Naš tim za Apple pružat će tvrtkama koje posluju globalno, stručnost i resurse koji su im potrebni da bi osnažili svoju mobilnu radnu snagu i iskoristili prednosti moćnih ekosustava iz palete koju pružaju iOS, iPhone i iPad, te im tako pomogli ostvariti ambicije uz veću učinkovitost i produktivnost”, pohvalio se Bazianec.

“Deloitte je, kao vodeći u strategiji digitalizacije poslovanja, idealan partner koji svojim timom strateških savjetnika za Apple klijentima pomaže istinski revolucionalizirati način rada uz uporabu iOSa, iPhonea i iPada”, ustvrdio je Bazianec te nadodao: “iPhone i iPad redefiniraju način na koji ljudi svugdje odrađuju svoje poslove. Ovo partnerstvo omogućit će nam da poslovnim subjektima pružimo dodatnu pomoć kako bi se okoristili nevjerojatnim i jedinstvenim mogućnostima Appleovog ekosustava”.

EnterpriseNext koji će provoditi Deloitteov Odjel za poslovno savjetovanje donosi stručnost u više od 20 industrija i klijentima nudi: EnterpriseNext Value Maps za iOS kao pomoć u otkrivanju mogućnosti postizanja maksimalnog učinka u primjeni iPhonea i iPada u sektorima u kojima posluju, usklađivanju prilika za mobilno poslovanje i prioritetne digitalne resurse, zatim radionice EnterpriseNext za iOS, na kojima će se brzo osposobiti za prilagođavanje prezentiranih prototipova vlastitim rješenjima na platformi iOS.

Osim toga nudit će arhitekte, dizajnere i inženjere za iOS raspoređene po Deloitteovim digitalnim studijima širom svijeta koji će pružati podršku u samostalnoj izradi vlastitih visokokvalitetnih aplikacija skrojenih prema lokalnim potrebama, koje će biti jednostavne za uporabu i lako povezive s postojećim platformama koje se koriste u poslovanju, kao što su sustavi za planiranje korporacijskih resursa (ERP), upravljanje odnosima s klijentima (CRM), analitiku i upravljanje ljudskim resursima.